Hyra bil i Kristianstad

Boka in en bilsemester och upptäck Kristianstad. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige.

Hyr bil per timme
 

Upptäck våra bilpooler

från 99 kr/tim

Vår bilpool i Kristianstad ger dig samma frihet som att äga en bil men med större flexibilitet och lägre kostnad. Hyr bil snabbt och enkelt per timme i Kristianstad.


Upptäck OKQ8:s Bilpool


Hos OKQ8 i Kristianstad kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov

Hos OKQ8s Biluthyrning i Kristianstad kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov. Välj en smidig liten bil för en dagsutflykt eller långhelg för två, en stor kombi för en bilsemester med familjen eller varför inte en rymlig minibuss med plats för upp till 9 personer, så att hela kompisgänget kan följa med på en roadtrip?

Kontakta någon av våra OKQ8-stationer så berättar vi mer om att hyra bil i Kristianstad.

Fakta om Kristianstad

Kristianstad grundades av den danske kungen Kristian IV strax efter Kalmarkriget 1614 och har sedan 1658 varit en svensk stad. Här finns ett flertal slott och museer som vittnar om stadens långa historia. Förutom det är Kristianstad en viktig stad inom den svenska livsmedelsindustrin. Vatten har extra stor betydelse i Kristianstad eftersom delar av staden ligger under havsnivån. Sveriges lägsta markpunkt ligger 2,41 meter under havsytan och finns i centrala Kristianstad.

I denna museirika stad kan du ta del av världens äldsta bevarade filmateljé, ett artillerimuseum med en rikssamling kopplad till Sveriges militärhistoriska arv, ett scoutmuseum och landets äldsta bevarade skolmuseum.

Skåne är ett känt naturparadis för fågelskådare och fiskare. Här finns ett rikt djurliv och ett stort antal naturreservat, insjöbad och parker. I stadsparken Tivoliparken kan du vandra genom en hälsoträdgård, ta en fika i Fornstugan och besöka det charmiga orangeriet. För dig som vill ta en dagsutflykt med bil tipsar vi om underjordens magiska värld i Tykarpsgrottan i Hässleholm.

Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil i historiska Kristianstad. Våra hyrbilar passar alla plånböcker och tillfällen, oavsett om du vill ta med familjen eller bara ha en avkopplande weekend för två. Vi erbjuder allt ifrån smidiga småbilar till rymliga kombibilar. OKQ8 Biluthyrning finns på Långebrogatan i centrala Kristianstad. Hitta din närmaste station och boka en hyrbil redan idag!


Foto: Kristianstads kommun

Här kan du hyra bil i Kristianstad

Kristianstad Långebrogatan
Karlsgatan 11
291 59 Kristianstad
Tel: 044-21 19 63