Laddning av elbilar

Här kan du läsa mer om vår hyrbil Renault Kangoo El och hur du enkelt kan ladda den.

Enkel laddning

För att ladda upp din elhyrbil ansluter du bilen till ett laddningsuttag. En komplett laddning tar mellan sex och nio timmar beroende på laddstationens kapacitet. Du kan använda det inbyggda multimediasystemet i bilen för att ta reda på var de närmaste laddningsuttagen finns och om de är lediga.


Så laddar du

  • Öppna luckan som finns under logotypen på kylargillen
  • Plugga enkelt in Kangoo Z.E. i ett allmänt laddningsuttag för elbilar (7 kW > 43 kW)
  • Med Standardladdningskabeln kan användas i alla laddningsstationer och för sex timmars laddning i laddbox
  • Med Flexi Charger-kabeln kan du ladda din Kangoo Z.E.i ett vanligt 220-voltsuttag - en full laddning tar då 17 timmar

Elektrisk körupplevelse

Med Kangoo Z.E. får du en avkopplande arbetsmiljö med en ljudlös körning som dessutom är fri från avgaser. Toppfarten uppgår till 130 km/h och ett fulladdat batteri ger en körsträcka på cirka 120 till 200 km, beroende på utomhustemperatur, under en normal utkörning.

Med den nya 7 kW-laddaren tar en fulladdning bara sex timmar. Om du har bråttom och endast kan ladda en timme räcker det för att få en körsträcka på 35 km.

Snabbladdning på station

Vi på OKQ8 vill uppmuntra och underlätta för människor i rörelse att göra hållbara val, och då är det självklart för oss att erbjuda snabbladdning på våra stationer. Du hittar var våra laddstolpar är placerade genom att använda vår stationssök, använd avancerad sök och filtrera på stationer med laddstationer.