Hyra bil i Linköping

Boka in en bilsemester och upptäck Linköping. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige.

Hyr bil per timme
 

Upptäck våra bilpooler

från 99 kr/tim

Våra bilpooler i Linköping ger dig samma frihet som att äga en bil men med större flexibilitet och lägre kostnad. Hyr bil snabbt och enkelt per timme i Linköping.


Upptäck OKQ8:s Bilpool


Hos OKQ8 i Linköping kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov

Hos OKQ8 i Linköping kan du enkelt boka hyrbil efter dina önskemål och krav. Hyr en smidig, liten bil för en minisemester för två, en rymlig kombi för en bilsemester med familjen eller en generös minibuss med plats för upp till 9 personer.

Kontakta någon av våra OKQ8-stationer så berättar vi mer om att hyra bil i Linköping.

Fakta om Linköping

Linköping är staden som siktar högt. I denna berömda cykelstad hittar du en av Sveriges mest kända chokladfabriker, ett kulturhistoriskt flygvapenmusem och ett garnisonsmuseum. Med en dominerande domkyrka, en gedigen militärhistoria och ett medeltida slott tar Linköping med dig på en spännande resa tillbaka i tiden.

Friluftsmuseet Gamla Linköping är ett charmigt stadskvarter med museer, trädgårdar och trähus där tiden har stannat och platsen har blivit ett populärt resmål för avkoppling, skratt och nostalgi. Tack vare sitt idealiska läge intill Göta kanal är Linköping en utmärkt plats för dig som vill ta en rogivande kryssning. Är du på jakt efter ett rafflande äventyr för hela familjen rekommenderar vi Prison Island med kluriga fängelseceller och spännande utmaningar.

Boka en hyrbil hos OKQ8 och upplev friheten med en bil i Östergötlands anrika residensstad Linköping. Våra hyrbilar passar alla plånböcker och tillfällen, oavsett om du vill ta med familjen eller bara ha en avkopplande weekend för två. Vi erbjuder allt ifrån smidiga småbilar till rymliga kombibilar samt lastbilar. OKQ8 Biluthyrning hittar du på två platser i Linköping. Hitta din närmaste station och hyr en bil i Linköping redan idag.


Foto: visitlinkoping.se / Can Burcin Sahin

Här kan du hyra bil i Linköping

Linköping Kylarevägen
Kylarevägen 1
587 23 Linköping
Tel: 013-31 09 90


Linköping (lastbil)
Nygårdsinfarten 1
586 43 Linköping
Tel: 013-23 37 70