Hyra bil i Luleå

Boka in en bilsemester och upptäck Luleå. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige.

Hos OKQ8 i Luleå kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov

Hos OKQ8 Biluthyrning i Luleå kan du enkelt hyra en bil som passar dina behov och önskemål. Vi erbjuder till exempel en smidig småbil lagom för en minisemester för två, en rymlig kombi för en bilsemester med familjen eller en generös minibuss med plats för upp till 9 personer.

Kontakta någon av våra OKQ8-stationer så berättar vi mer om att hyra bil i Luleå.


Foto: lulea.nu / Fredrik Broman

Fakta om Luleå

Luleå har vid ett flertal tillfällen blivit utsedd till årets soligaste stad i nationella mätningar. Staden utmärks av teknik och innovation och är också platsen för Sveriges första och nordligaste tekniska universitet.

En av de mest egendomliga öarna i Luleås skärgård är Kluntarna som sedan 1998 är ett naturreservat. Fiske, säljakt och ovanliga fåglar har lockat människor till ön i hundratals år. Tack vare sitt idylliska läge erbjuder Luleå båtturer, skärgårdsmuseum, forsränning och paddling.

För den samhällsintresserade hittar du här världsarvet Gammelstad kyrkstad, konsthallen Kulturens hus och Flygmuseet F 21. Är det spänning du är på jakt efter kan vi rekommendera Steel Park – Extremsporthall eller en familjeutflykt till Teknikens Hus – Science Center.

Boka en hyrbil hos OKQ8 och upplev friheten med en bil i Norrbottens ljuvliga residensstad Luleå. Våra hyrbilar passar alla plånböcker och tillfällen, oavsett om du vill ta med familjen eller bara ha en avkopplande weekend för två så finns rätt bil hos oss. Vi erbjuder allt ifrån smidiga småbilar till rymliga kombibilar. OKQ8 Biluthyrning finns på Robertviksgatan strax utanför centrala Luleå. Hitta din närmaste station och boka bil redan idag!

Här kan du hyra bil i Luleå

Luleå Robertviksg
Robertviksgatan 3
972 41 Luleå
Tel: 0920-24 46 60