Hyra bil i Malmö

Boka in en bilsemester och upptäck Sveriges tredje största stad. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige.

Hos OKQ8 i Malmö kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov

Hos OKQ8 i Malmö kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov. Vi kan erbjuda dig en smidig och liten bil för en minisemester för två, en rymlig kombi för en bilsemester med familjen eller en extra generös minibuss med plats för fler - upp till hela 9 personer - perfekt för kompisgäng, fotbollslag eller andra större sällskap.

Kontakta någon av våra OKQ8-stationer i Malmö så berättar vi mer om vår biluthyrning i natursköna Skåne.


Foto: malmotown.com / Werner Nystrand

Fakta om Malmö

Sveriges tredje största stad ligger på Skånes västkust och blickar ut över Öresund med dess ståtliga bro. Malmö är en plats där över hundra nationaliteter är representerade, vilket har gjort att såväl matkultur som arkitektur har influenser från hela världen. I Malmö kan du kort och gott uppleva mat i världsklass och arkitektur utöver det vanliga! Här i parkernas stad hittar du förutom enastående arkitektur också ett av landets äldsta kallbadhus och nordens äldsta bevarade renässansslott.

I Malmö har du alltid nära till en badplats, oavsett om det är i bassäng eller till havs. Under sommarhalvåret kan du ta en rundtur i trampbåtar och upptäcka Malmö från vattnet. För barnfamiljer rekommenderar vi ett besök på akvariet eller en tur till utomhusbadet Ribergsborgsstranden med sandstrand, stora gräsytor och glasskiosker.

Här i Skånes residensstad finner du ett tjugotal lustfyllda lekparker och i Folkets park kan du året om hitta en mängd aktiviteter för stora och små. Malmö erbjuder också Sveriges hetaste kulturkvarter med konserthus, kongressanläggning, hotell och restauranger.

Med en hyrbil från OKQ8 kan du planera in en minisemester i Malmö. Ta med hela familjen eller välj en avkopplande weekend för två - våra bilar passar alla plånböcker och tillfällen. Vi erbjuder allt ifrån smidiga småbilar till rymliga kombibilar och minibussar, så du kan lätt hitta en hyrbil som passar ditt sällskap. Om du vill hyra bil i Malmö så hittar du OKQ8 Biluthyrning på fyra olika platser strax utanför centrala Malmö. Hitta din närmaste station och boka bil i Skåne redan idag!

Här kan du hyra bil i Malmö

Malmö Svansjögatan
Svansjögatan 2
217 66 Malmö
Tel: 040-37 08 60


Malmö Vattenverksvägen
Vattenverksvägen 60
212 43 Malmö
Tel: 040-18 47 48


Malmö Kvartettgatan
Kvartettgatan 1
215 71 Malmö
Tel: 040-85 806


Malmö Batterigatan (Toftanäs)
Batterigatan 2
212 41 Malmö
Tel: 040-49 38 00