Senaste nytt

Här kan du läsa mer om vad som händer inom världen av bil- och släputhyrning. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår fordonsflotta. Nedan kan du läsa om de senaste nyheterna när det gäller biluthyrning på OKQ8.

Först med uthyrning av gaslastbilar

2018-12-19

Sedan september 2018 är OKQ8 först i landet med uthyrning av gasbilar. Det är lastbilar med 12 m3 som går att köra med vanligt B-körkort, som nu finns att hyra i Göteborgsområdet.

Förhoppningen är att vi i framtiden kommer att kunna erbjuda denna typ av fordon på flera platser runtom i landet. Du bokar enkelt här på okq8.se eller kontaktar stationerna i Göteborgsområdet direkt.

OKQ8 gör en satsning på hyrlastbilar

2018-12-18

Med en ökad e-handel ökar varutransporterna. OKQ8 gör nu därför en satsning på hyrlastbilar för att hjälpa transportföretagen. Partille är först ut med ett transportbilscentrum.

OKQ8 Partille har blivit OKQ8.s första transporsbilscentrum. Stationen har tio lastbilar att hyra ut – från 4 till 22 kubikmeter. Några av nyheterna på stationen är en kranbil och två lastbilar som drivs med biogas. Två nyheter som vi på OKQ8 är först i Sverige med. Dessutom finns nu två bilar med kylutrymme för uthyrning.

Att Göteborg blir först är inte en tillfällighet, här finns redan tidigare en god marknad för OKQ8:s lastbilar, med stora kunder som exempelvis DHL och Mathem.