Hyra bil i Örebro

Boka in en bilsemester och upptäck "skostaden" Örebro. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige.

Hyr bil per timme
 

Upptäck våra bilpooler

från 99 kr/tim

Våra bilpooler i Örebro ger dig samma frihet som att äga en bil men med större flexibilitet och lägre kostnad. Hyr bil snabbt och enkelt per timme i Örebro.


Upptäck OKQ8:s Bilpool


Hos OKQ8 i Örebro kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov

Hos OKQ8 kan du enkelt boka hyrbil efter dina behov och önskemål. Du kan till exempel hyra en bil som passar för en minisemester för två, en rymlig kombi för en bilresa med familjen eller en ännu rymligare minibuss med plats för upp till 9 personer, så att ännu fler får plats.

Kontakta OKQ8-stationen i Örebro så berättar vi mer om vår biluthyrning.

Fakta om Örebro

I hjärtat av Närke hittar du den strategisk placerade staden som en gång kallades ”skostaden”. Stadens medelpunkt är ett slott som till en början var en enkel försvarsborg men som under vasatiden byggdes om till ett magnifikt slott som ligger på en holme mitt i Svartån. Med sitt idylliska läge erbjuder Örebro en nationalpark, ett svampformat vattentorn och båtturer på Hjälmaren.

För den som vill uppleva Örebro på bästa sätt rekommenderar vi en utflykt till Naturens hus – ett nyskapat naturreservat vid kanten av Hjälmaren. Med utomhusgym, vandringsleder, grillplatser och fiskevatten är det en självklar plats för såväl löpare och skidåkare som fågelskådare och allmänna livsnjutare. Vill du uppleva en mer fartfylld sida av Örebro tipsar vi om nordens största äventyrsbad Gustavsvik.

Med en hyrbil från OKQ8 kan du planera in en minisemester i historiska Örebro. Ta med hela familjen eller välj en avkopplande weekend för två - våra bilar passar alla plånböcker och tillfällen. Vi erbjuder allt ifrån smidiga småbilar till rymliga kombibilar och minibussar. OKQ8 Biluthyrning hittar på vår station på Västhagagatan strax utanför centrala Örebro. Kontakta oss och hyr en bil redan idag!


visitorebro.se / Gunn-Viol Kattilakoski

Här kan du hyra bil i Örebro

Örebro Västhagagatan
Västhagagatan 7
703 46 Örebro
Tel: 019-26 14 00


Örebro Hagmarksgatan
Västhagagatan 7
702 16 Örebro
Tel: 019-32 15 07