Hyra bil i Östersund

Boka in en bilsemester och upptäck kafétäta Östersund. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige.

Hyr bil per timme
 

Upptäck våra bilpooler

från 99 kr/tim

Våra bilpooler i Östersund ger dig samma frihet som att äga en bil men med större flexibilitet och lägre kostnad. Hyr bil snabbt och enkelt per timme i Östersund.


Upptäck OKQ8:s Bilpool


Hos OKQ8 i Östersund kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov

På OKQ8:s biluthyrning kan du enkelt hyra bil efter dina önskemål och krav. Hyra en liten smidig bil som passar för en minisemester för två, eller en rymlig kombi för semester med familjen. Du kan också hyra en 4-hjulsdriven bil – perfekt när du ska utforska Jämtlands vackra natur och vill kunna ta dig till mer svåråtkomliga platser.

Kontakta någon av våra OKQ8-stationer för mer information om att hyra bil i Östersund.


Boka bil nu

Fakta om Östersund

I hjärtat av Jämtland ligger den kafétäta vinterstaden Östersund. Året om präglas staden av sitt breda utbud utomhusaktiviteter. På sommaren kan du välja att bada eller fiska i Storsjön, och på vinterhalvåret finns möjlighet till skidåkning och hundspann. Här hittar du dessutom världens nordligaste runsten.

På Frösön ligger nöjesparken Frösö Zoo med Sveriges största tropikhus, tivoli för hela familjen och norra Sveriges enda biologiska museum. Om ormar och tigrar inte lockar finns ett äventyrshus i centrala Östersund. Multi Challenge erbjuder Boda Borg, klätterväggar, gokart, spelhall och laserhall. För en avkopplande minisemester kan vi tipsa om guidade älgvisningar, Locknekratern Meteoritcenter eller ett besök på något av stadens alla gallerier.

Med en hyrbil från OKQ8 kan du planera in en minisemester i natursköna Östersund. Ta med hela familjen eller åk på en avkopplande weekend för två. Våra hyrbilar passar alla plånböcker och tillfällen. Vi erbjuder allt ifrån smidiga småbilar till rymliga kombibilar. OKQ8 Biluthyrning hittar du på två platser i Östersund. Vår station på Körfältsvägen erbjuder dessutom 4-hjulsdrivna fordon, för dig som vill utforska nya destinationer. Hitta din närmaste station och boka bil hos OKQ8 redan idag!

Här kan du hyra bil i Östersund

Östersund Körfältsvägen
Körfältsvägen 2
831 38 Östersund
Tel: 063-51 92 98


Östersund S. Gröngatan
Södra Gröngatan 40
831 35 Östersund
Tel: 063-12 10 00