Hyra bil i Sundsvall

Boka in en bilsemester och upptäck natursköna Sundsvall. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige.

Hos OKQ8 i Sundsvall kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov

Hos OKQ8 i Sundsvall kan du enkelt boka hyrbil efter de önskemål och krav du har för varje tillfälle. Du kan till exempel hyra en smidig och liten bil för en minisemester eller långhelg för två, en rymlig kombi för dig som ska bila med familjen eller en ännu rymligare minibuss med plats för upp till 9 personer, så att fler kan följa med på bilresan.

Kontakta någon av våra OKQ8-stationer så berättar vi mer om att hyra bil i Sundsvall.


Foto: Anders Nilsson

Fakta om Sundsvall

Natursköna Sundsvall är norra Sveriges tredje största stad och Medelpads enda stad. Staden är ett utmärkt resmål för dig som vill känna naturens avkopplande effekt. Här finns naturreservat, vandringsleder och fiskrika strömmar blandat med herresäten, konst och museer.

På Motormuseet strax utan Sundsvall kan du beskåda och provköra ett sextiotal veteranmaskiner i form av hjullastare, traktorer, truckar och mycket mer. Fortsätt att vandra bakåt i tiden med ett besök till Lörudden, ett fiskeläge med anor från 1600-talet med kapell, fiskebod, affär och en fiskrestaurang som är omnämnd i White Guide restaurangguide.

Ta med familjen på en bilutflykt till Timrå och betrakta Europas nordligaste slott eller upplev Kolstabodarna vildmark endast tio minuter från centrala Sundsvall med övernattningsmöjligheter, badtunnor och eventlokal. För nervkittlande aktiviteter rekommenderar vi en utflykt till världens första Boda Borg i Torpshammar 5 mil väster om Sundsvall.

Med en hyrbil från OKQ8 kan du planera in en minisemester i Sundsvall. Våra hyrbilar passar alla plånböcker och tillfällen, oavsett om du vill ta med familjen eller bara ha en avkopplande weekend för två. Vi erbjuder allt ifrån smidiga småbilar till rymliga kombibilar. OKQ8 Biluthyrning finns på två olika platser i Sundsvall. Hitta din närmaste station och hyr en bil i Sundsvall redan idag!

Här kan du hyra bil i Sundsvall

Sundsvall Gillebergsvägen
Gillebergsgatan 1
856 30 Sundsvall
Tel: 060-12 28 55

Sundsvall Östra Långgatan
Östra Långgatan 11
852 36 Sundsvall
Tel: 060-15 64 30