Hyra bil i Umeå

Boka in en bilsemester och upptäck idylliska Umeå. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige.

Hos OKQ8 i Umeå kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov

Hos OKQ8s biluthyrning i Umeå kan du enkelt boka hyrbil som motsvarar dina behov och önskemål. Vi kan exempelvis erbjuda dig att hyra en smidig liten bil för en dagstur för två, en rymlig kombi för en roadtrip med familjen eller en generös minibuss med plats för upp till 9 personer, så att hela kompisgänget kan följa med.

Kontakta någon av våra OKQ8-stationer så berättar vi mer om att hyra bil i Umeå.


Foto: visitumea.se

Fakta om Umeå

I denna norrländska idyll, som 2014 utsågs till Europas kulturhuvudstad, finns gott om museum och gallerier. Umedalen Skulpturpark, Bildmuseet och Guitars - The Museum är heta tips för den som vill besöka staden. För den konstintresserade är det ett självklart besöksmål och Umeå benämns ofta som startskottet för konstvägen Sju Älvar som sträcker sig från Vindelälven i öst till Saxälven i väst.

Tycker du att det var bättre förr? Ta då en biltur till Tallbackens camping och kliv in i en nostalgihandel och bensinstation med sockertoppar, svagdricka, spelhåla och fordon från förr. Är du intresserad av militärhistoria eller gamla fordon tipsar vi om ett besök på Regementsmuseet och Umeå MC-museum.

Under sommarhalvåret rekommenderar vi en utflykt till Älgens hus, Europas första älgpark som ligger i Bjurholm drygt en timmes resa från björkarnas stad Umeå. På vintern erbjuder staden hundspann, skoterupplevelser och alpina utmaningar.

Med en hyrbil från OKQ8 kan du planera in en minisemester i Umeå. Våra hyrbilar passar alla plånböcker och tillfällen, oavsett om du vill ta med familjen eller bara ha en avkopplande weekend för två. Vi erbjuder allt ifrån smidiga småbilar till rymliga kombibilar. På vår station på Mineralvägen erbjuder vi biluthyrning och har många olika typer av bilar för att möta just ditt behov - så hyr en bil och upptäck Umeå redan idag!

Här kan du hyra bil i Umeå

Umeå Mineralvägen
Mineralvägen
907 50 Umeå
Tel: 090-19 49 49