Hyra bil i Uppsala

Boka in en bilsemester och upptäck historiska Uppsala. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige.

Hos OKQ8 i Uppsala kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov

Hos OKQ8 i Uppsala kan du enkelt boka hyrbil anpassad till dina önskemål och behov för varje tillfälle. Du kan till exempel hyra en enkel liten bil som är lagom för två personer, en rymlig kombi för en dagsutflykt med familjen eller en ännu rymligare minibuss med plats för upp till 9 personer, så att exempelvis barnens vänner kan följa med på resan.

Kontakta någon av våra OKQ8-stationer så berättar vi mer om att hyra bil i Uppsala.


Foto: Destination Uppsala / Niklas Lundengård

Fakta om Uppsala

Uppsala har med sin historia fängslat människor i åratal. Staden var hem åt den världsberömde vetenskapsmannen Carl von Linné som studerade, forskade och undervisade i Uppsala under 1700-talet. Här hittar du också Skandinaviens största och äldsta kyrka, ett av nordens äldsta universitet och den symboliska Linnéträdgården.

Besök gärna Museum Gustavianum i Sveriges äldsta universitetsbyggnad där du hittar den omtalade dissektionssalen från 1600-talet. Vill du vandra i Carl von Linnés fotspår rekommenderar vi en tur till Botaniska Trädgården och Linnémuseet. Vi rekommenderar också en utflykt till Fyrishov, ett välbesökt äventyrsbad med rutschkanor, vattenfall och vattenkanoner.

Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten att få disponera en bil och planera in en minisemester i charmiga Uppsala. Våra hyrbilar passar alla plånböcker och tillfällen, oavsett om du vill ta med familjen eller bara ha en avkopplande weekend för två. Vi erbjuder allt från smidiga småbilar till rymliga kombibilar och du kan hyra dem för ett dygn eller en längre period. OKQ8 Biluthyrning finns på fyra platser i centrala Uppsala. Hitta din närmaste station och boka hyrbil redan idag!

Här kan du hyra bil i Uppsala

Uppsala Svartbäcksgatan
Svartbäcksgatan 69
753 33 Uppsala
Tel: 018-24 77 06


Uppsala Kungsgatan
Kungsgatan 80
753 18 Uppsala
Tel: 018-71 37 50


Uppsala Årstagatan
Årstagatan 5-7
754 34 Uppsala
Tel: 018-29 04 96


Uppsala Bernadottevägen
Bernadottevägen 5
756 48 Uppsala
Tel: 018-30 07 35