Hyra bil i Västerås

Boka in en bilsemester och upptäck härliga Västerås. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige.

Hyr bil per timme
 

Upptäck våra bilpooler

från 99 kr/tim

Våra bilpooler i Västerås ger dig samma frihet som att äga en bil men med större flexibilitet och lägre kostnad. Hyr bil snabbt och enkelt per timme i Västerås.


Upptäck OKQ8:s Bilpool


Hos OKQ8 i Västerås kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov

Hos OKQ8 i Västerås kan du enkelt boka hyrbil efter dina önskemål och krav. Du kan till exempel hyra en bil i mindre format för en minisemester för två, en rymlig kombi för en bilsemester med familjen eller en generös minibuss med plats för upp till 9 personer.

Kontakta någon av våra OKQ8-stationer så berättar vi mer om att hyra bil i Västerås.

Fakta om Västerås

Sveriges femte största stad är känd för gurka, leksaker och flygplan. I Västerås kan du vandra genom Sveriges äldsta gymnasieträdgård, betrakta stjärnor i av ett landets modernaste amatörobservatorium och uppleva känslan av att flyga. Strax utanför Västerås hittar du Tidö slott med Europas främsta samling av antika leksaker.

Ta del av fornnordisk historia med ett besök på skeppsmuseet Frösåkers Brygga. Här finns landets största flytande båtmuseum med över tjugo vikingaskepp och allmogebåtar. Vi rekommenderar också någon av Rederi Mälarstadens alla båtturer och kryssningar.

För den som är mer äventyrlig tipsar vi om Strike Event som ligger i centrala Västerås. Här hittar du biljardbord, simulatorer, bowling och ett Raceroom. Vi rekommenderar också ett rafflande besök på fängelseäventyret Prison Island. Förutom detta vill vi tipsa om ett besök på Kokpunkten - Sveriges första actionbad.

Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten i att ha tillgång till en bil och planera in en minisemester i vattenrika Västerås. Våra hyrbilar passar alla plånböcker och tillfällen, oavsett om du vill ta med familjen eller bara ha en avkopplande weekend för två. Vi erbjuder allt från smidiga småbilar till rymliga kombibilar och minibussar. OKQ8 Biluthyrning finns på två platser i Västerås. Hitta din närmaste station och hyr en bil i Västerås redan idag!


Foto: Västerås & Co / Clifford Shirley

Här kan du hyra bil i Västerås

Västerås Djuphamnsvägen
Djuphamnsvägen 3-5
724 65 Västerås
Tel: 021-41 78 60


Västerås Norrleden
Norrleden 2 B
723 39 Västerås
Tel: 021-41 65 90