Jobba hos OKQ8 Scandinavia

Gör karriär hos oss. Här på OKQ8 Scandinavia finns det stora möjligheter att göra karriär. På dessa sidor kan du läsa om våra karriärvägar, utbildningar och ta del av medarbetares utveckling mot de spännande roller de har idag. Följ oss gärna på LinkedIn, för våra senaste nyheter.

Traineeprogrammet

Är du nyexaminerad med en masterutbildning? Är du en affärsdriven person som gillar förändring, nya utmaningar och vill rivstarta din karriär? Sök då en av våra fem traineeplatser på OKQ8 Scandinavia!

Våra fokusområden

Våra medarbetare är vår största tillgång och en förutsättning för att vi ska nå framgång som företag. Därför arbetar vi fokuserat med fyra områden för att såväl attrahera som behålla medarbetare.

Modiga ledare

Vårt mål är en kultur där ledare vågar fatta beslut, delegerar ansvar och har tillit till sina kolleger. Som ledare hos oss har man möjlighet att utveckla sitt ledarskap och ta stöd av andra erfarna och framgångsrika ledare.

Flexibelt arbetsliv

På OKQ8 Scandinavia arbetar vi tillsammans för att nå våra mål, det är så vi får de bästa resultaten. Vi är flexibla i både tanke, handling och rörelse. Vår inställning är att vi kan arbeta var som helst och förflyttar oss när det finns behov.

Familj och fritid

Att ha en sund balans mellan arbete och fritid tror vi är avgörande för vårt välmående. Vi tror även att det gör oss mer effektiva när vi arbetar. Som arbetsgivare vill vi möjliggöra, och uppmuntra till, ett liv där vi kan kombinera familj och en aktiv fritid med arbete och karriär.

Utveckling och talang

Utveckling på alla nivåer är en del av vår företagsstrategi. Det vill säga, bli bättre på vad du är bra på – men prova även gärna något nytt. I vår värld är det en fördel att våga utmana sig själv att prova något man inte kan. Det är så vi hittar nya talanger internt.

Så tänker vi

Ständig utveckling av såväl vårt företag som för våra medarbetare tror vi är viktigt för framgång, nu och i framtiden.

Livet på en Servicestation

Om du gillar att arbeta med service och försäljning har vi många möjligheter för dig som vill göra karriär.

Livet på kontor

På våra kontor finns många spännande roller och karriärmöjligheter till exempel inom ekonomi, marknadsföring.

Dina förmåner

För dig som anställs inom OKQ8 Scandinavia öppnas en värld full av möjligheter och personalförmåner.

Titta om vi har ett jobb som är rätt för dig

Följ oss på LinkedIn

På LinkedIn kan du kontinuerligt hålla koll på vad vi gör, här lyfter även fram spännande jobb och karriärmöjligheter.