Förmåner hos OKQ8 Scandinavia

Genom din anställning hos oss får du tillgång till en mängd fantastiska förmåner, såväl det lilla extra på arbetsplatsen som privat. Här vill vi lyfta delar av vårt utbud och inspirera dig till att hitta just dina favoriter. Vårt erbjudande är brett och flexibelt för att möta dina och alla andra medarbetares olika behov beroende på intressen, ålder och livssituation.

Personalförmåner

För dig som anställs inom OKQ8 Scandinavia öppnas en värld full av möjligheter och personalförmåner. Förutom att du får rabatt på drivmedel och på vårt stationssortiment, får du även rabatt på villaolja, el och försäkringar. Som anställd erhåller du också ”Personalkortet” som är en del av din förmånsportal. Här hittar du mer än hundra erbjudanden från några av Sveriges absolut största varumärken inom shopping, fritid, nöje och resor. Varje vecka kan du ta del av nya kampanjer, erbjudanden och aktiviteter. Ett exempel är rabatterade SF biobiljetter (95 kr) eller 10 % rabatt på Hotels.com. I förmånsportalen får du även en bra överblick över din lön, din pension, dina försäkringar, ditt friskvårdsbidrag och alla andra fantastiska personalförmåner som du erbjuds i din anställning hos oss.


Tjänstepension, sparande och trygghet

I takt med att vi människor blir fler och äldre blir tjänstepensionen och vårt eget pensionssparande allt viktigare. Att ta hand om din pension kan kännas svårt och avlägset, men faktum är att tidigt sparande och planering är grunden till en bra pension. 
Som anställd hos oss har du en konkurrenskraftig kollektivavtalad tjänstepension som ger en bra trygghet den dag du går i pension. Utöver pension innehåller den också skydd vid långtidssjukdom och efterlevandeskydd för din familj om du går bort. 
Genom vår arbetsskadeförsäkring kan du få ersättning om du skadar dig på arbetsplatsen. Du har även möjlighet att teckna en förmånlig tjänstegrupplivförsäkring som är ekonomisk trygghet för din familj vid dödsfall.
Önskar du göra extra avsättningar till din tjänstepension erbjuder vi denna möjlighet genom löneväxling. Ett förmånligt alternativ för dig som vill byta del av lön till pension.

 

Hälsa och friskvård

När du mår bra presterar du också bra på jobbet. Därför är hälsa och välmående något som vi sätter högt värde på. 
Genom att erbjuda friskvårdsbidrag uppmuntrar vi våra medarbetare till olika hälsofrämjande aktiviteter så som träning, skrattgympa, klättring, fridykning eller varför inte profylax. De flesta använder friskvårdsbidraget till gymkort men det finns en lista lika lång som julbordet med aktiviteter du kan välja mellan.
Vi deltar också gemensamt i olika motionsaktiviteter så som Vårruset, Blodomloppet etc.

Utveckling och talang

Utveckling på alla nivåer är en del av vår företagsstrategi. Det vill säga, bli bättre på vad du är bra på – men prova även gärna något nytt. Vi har en hel utbildningsportal med utbildningar, kurser och utvecklingsprogram för att stötta våra medarbetares kompetensutveckling eller i att utforska nya spännande områden. 

 

Familj och fritid

Som arbetsgivare vill vi möjliggöra, och uppmuntra till, ett liv där vi kan kombinera familj och en aktiv fritid med arbete och karriär. Därför erbjuder vi både föräldralön, möjlighet till förkortad arbetstid och en förmånsportal där du har möjlighet att anpassa förmåner efter din livssituation. För föräldrar finns erbjudande i form av förmånliga avtal för till exempel städhjälp, barnpassning, läxläsning och hemleverans av mat. Några av våra förmåner som hjälper dig att sätta guldkant på vardagen och samtidigt få livspusslet att gå ihop. Du kan också ta hjälp med sådant som rör din bostad, såsom elavtal och reparationer, eller juridisk rådgivning för livets många skeden.

Arbetstider och ledigheter – Flexibel arbetsmiljö

Många uppskattar den frihet som jobbet erbjuder då arbetstiderna är flexibla. Vi är flexibla i både tanke, handling och rörelse. Vår inställning är att vi kan arbeta var som helst och förflyttar oss när det finns behov.

För dig som söker arbete på någon av våra stationer så  håller de öppet stora delar av dygnet, veckodagar så som helg. Vi har arbete både för dig som önskar arbeta extra över lov och på kvällar och för dig som önskar en heltidsanställning. Vi har också stationer över hela Sverige så möjlighet till flexibilitet är stor.

 

Belöna goda prestationer

Inom OKQ8 Scandinavia eftersträvar vi attraktiva och marknadsmässiga löner som följer de kollektivavtal som vi omfattas av. 
För oss är det viktigt att synliggöra goda prestationer i organisationen. Detta gör vi till exempel genom att uppmärksamma medarbetare genom utmärkelser så som årets säljare, årets kulturbärare, stjärnsäljare och årets ledare. För att belöna goda prestationer erbjuder vi olika former av bonusprogram, gratifikationsprogram och andra belöningsprogram inom företaget.