Livet på en servicestation

Om du arbetar på någon av våra servicestationer ingår du i ett team av engagerade medarbetare som tar hand om kunderna och varandra. Karriärvägarna inom OKQ8 är många och flera av våra medarbetare har arbetat länge inom företaget och började just på en servicestation. Vill du ha ett utvecklande jobb samtidigt som du studerar är OKQ8 platsen för dig.

 


Möt Linn

Möt en medarbetare

Linn Lindström, säljchef

Möt Linn, en av våra säljchefer. Hennes karriär har gått snabbt framåt sedan hon började som behovare och idag är hon säljchef på OKQ8 i Helenelund. I filmen får du följa hennes omväxlande arbete på en servicestation.

Många karriärvägar

OKQ8 Scandinavia erbjuder många vägar till utveckling och karriär inom företaget. Genom våra olika utbildningar finns möjlighet att avancera till flertalet olika befattningar på våra servicestationer, bland annat som ledare för en egen station. Vi tillhandahåller också utbildningar för dem som vill arbeta på något av våra kontor.

Många karriärmöjligheter
Flexibel säljare

Flexibelt och varierande jobb

Som säljare på på våra stationer har du ett omväxlande arbete där kundfokus är centralt. Det är ofta ett högt tempo där du och ditt team har det viktiga ansvaret för våra kunder och stationens drift. Du kommer bli riktigt duktig på försäljning och kundmöte vilket ger dig en bra grund i ditt arbetsliv framåt. Många tycker om den frihet som jobbet erbjuder då arbetstiderna är flexibla.

Titta om vi har ett jobb som är rätt för dig

Följ oss på LinkedIn

På LinkedIn kan du kontinuerligt hålla koll på vad vi gör, här lyfter även fram spännande jobb och karriärmöjligheter. Hoppas vi ses på LinkedIn.