Livet på en servicestation

Om du arbetar på någon av våra servicestationer ingår du i ett team av engagerade medarbetare som tar hand om kunderna och varandra. Karriärvägarna inom OKQ8 är många och flera av våra medarbetare har arbetat länge inom företaget och började just på en servicestation. Vill du ha ett utvecklande jobb samtidigt som du studerar är OKQ8 platsen för dig.

Möt våra medarbetare

Möt våra medarbetare

I filmen får du träffa Randa och Linn som berättar vad de anser är det bästa med att arbeta på en OKQ8 station.

 

Våra fokusområden

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och en förutsättning för att vi ska nå framgång som företag. Här kan du ta del av vad vi erbjuder som arbetsgivare, både för att attrahera och behålla medarbetare. 

Spännande möten med människor

Stationsmedarbetare är ett socialt yrke där du träffar nya människor varje dag. Och genom vänlig service och professionell attityd gör du stor skillnad för våra kunders upplevelse av OKQ8.

Team som skapar framgång

Tillsammans med dina kollegor är du en del av det kompetenta team som möter våra kunder varje dag. Med hög arbetsmoral som innebär att vara proaktiv, hugga i där det behövs och göra det lilla extra skapar ni gemensamt stationens framgång – och har roligt under tiden. Hos oss är det inte ovanligt att medarbetare blir vänner för livet.

Utveckling och karriär

När vi anställer medarbetare investerar vi även i dig som person. Din bakgrund är inte det viktigaste – däremot din inställning och vilja att göra ett bra arbete. För dig som vill ta ytterligare ett steg i karriären erbjuder vi fina möjligheter, de flesta av våra stationschefer började som stationsmedarbetare. Genom arbetets alla utmaningar utvecklas du inte bara i ditt arbete – utan även som människa.

Varierande arbete som gör skillnad

Varje dag på din station bjuder på omväxlande arbetsuppgifter och erfarenheter. Du är inte bara proffs på service och en problemlösare, du förbereder och serverar mat och hjälper till med enklare bilvård vilket ger dig en bredd av kompetenser. Under arbetsdagarna varvas högt tempo med lugnare stunder. 

Många karriärvägar

OKQ8 Scandinavia erbjuder många vägar till utveckling och karriär inom företaget. Genom våra olika utbildningar finns möjlighet att avancera till flertalet olika befattningar på våra servicestationer, bland annat som Biträdande Säljchef eller ledare för en egen station. 

Titta om vi har ett jobb som är rätt för dig

Följ oss på LinkedIn

På LinkedIn kan du kontinuerligt hålla koll på vad vi gör, här lyfter även fram spännande jobb och karriärmöjligheter.