Karriärmöjligheter för dig som arbetar på station

Våra stationer erbjuder möjligheten att arbeta på många olika positioner och vi har ett brett utbud av utbildningar för dig som vill utvecklas. Hos oss kan alla som har viljan göra karriär.

Medarbetarna är vår viktigaste tillgång

Vi prioriterar utbildning på alla nivåer inom OKQ8 Scandinavia.

Säljare

Som säljare får du en gedigen praktisk och teoretisk grundutbildning genom arbetet på stationen och via vårt utbildningsverktyg Kompetensportalen. Du får lära dig om företaget och våra värderingar, men även om försäljning och våra produkter - allt från vår mat till våra biltillbehör. Efter utbildningarna är du redo att axla rollen som en nyckelperson för stationens dagliga drift.


Vill du veta mer om vad det innebär att vara säljare på en station?

Kontakta:

Lotta.Lundqvist@okq8.se

 

Learning & Development Manager

Säljchef och biträdande säljchef

Som säljchef, eller biträdande säljchef, ansvarar du för stationen och leder personalen. Denna roll innebär bland annat att du tar ett större ansvar för stationens drift och ekonomi. Till stöd har du våra mycket uppskattade ledarskapsutbildningar, där majoriteten av våra säljchefer en gång börjat sin ledarskapskarriär.

Under kursen får du lära dig mycket om dig själv, vilken slags ledare du är och om vad det innebär att vara ledare hos oss. Andra ämnen som behandlas är säljtekniker, coaching och feedback. Efter utbildningen har du de teoretiska kunskaper som krävs för att vara ledare men även ett fantastiskt kontaktnät med andra personer i samma position.


Vill du veta mer om vad det innebär att vara säljchef eller biträdande säljchef på en station?

Kontakta:  

Lotta.Lundqvist@okq8.se


Learning & Development Manager

Titta om vi har ett jobb som är rätt för dig

Andra utbildningsmöjligheter

Vi har inställningen att utbildning för våra medarbetare lyfter hela företaget. Därför erbjuder vi ett stort utbud av obligatoriska och valfria utbildningar, samt möjlighet att specialisera sig för den som är intresserad. Om du ska ta en ledande roll hos oss är det en självklarhet att genomgå de utbildningar som utvecklar dig, och ger dig rätt förutsättningar för att bli en bra ledare. 

Följ oss på LinkedIn

På LinkedIn kan du kontinuerligt hålla koll på vad vi gör, här lyfter även fram spännande jobb och karriärmöjligheter.