Livet på kontor

Att arbeta på något av våra kontor är utmanande och utvecklande. Vi arbetar i kreativa kontorsmiljöer där många kompetenser är samlade på samma ställe.

Våra karriärvägar

OKQ8 Scandinavia erbjuder många möjligheter till utveckling och karriär, både i Sverige och Danmark. Här kan du läsa om några av våra medarbetares väg till de spännande roller de har idag.

Anita Storm

Hjälper kollegor leverera på högsta nivå. Från konsult till Business Developer IT. 


Emma Jernberg

Med passion för system och teknik. Från sommarvikarie på kundservice till robotutvecklare.  

Harri Ikeda Karjalainen

Förtroendeskapande Domain Architect CRM IT.


Möt våra medarbetare

Möt våra medarbetare

I filmen får du ta del av några medarbetares berättelser om hur det är att arbeta inom OKQ8 Scandinavia. 

Utbildning och utveckling

Traineeprogram

För OKQ8 Scandinavia är det viktigt att attrahera, tillvarata, och utveckla talanger. Ett led i detta arbete är vårt 12 månader långa traineeprogram. Programmet vänder sig till modiga och engagerade personer med driv och ambition att utvecklas i sitt arbete och inom ett par år bli ledare eller specialister. Programmet vänder sig till dig med en Masterexamen, utöver det är du civilingenjör, civilekonom eller så har du en examen inom Business Management, IT eller kommunikation med inriktning social media.

Kompetensutveckling

OKQ8 Scandinavia ger ekonomiskt stöd till tillsvidareanställda som vill utbilda sig på sin fritid, där målet är att förkovra sig inom det aktuella, eller eventuella framtida, jobb inom företaget. Stödet omfattar kurser på erkända utbildningsinstitutioner. OKQ8 Scandinavia betalar studieavgifter, eventuella examenskostnader och obligatorisk litteratur.

Ledarutveckling

Ledarskap på OKQ8 Scandinavia präglas av mod, engagemang och strävan efter att skapa utveckling. Fokus på affären och att nå våra ekonomiska, sociala och miljömässiga mål är prioriterat hos våra ledare. Vår ledarutbildning utgår från det personliga ledarskapet där egen drivkraft, motivation och värderingar är avgörande. Målet är ledare med ett coachande förhållningssätt som inspirerar och skapar förutsättningar för medarbetare som tar ansvar och samarbetar över gränserna.

Titta om vi har ett jobb som är rätt för dig

Följ oss på LinkedIn

På LinkedIn kan du kontinuerligt hålla koll på vad vi gör, här lyfter även fram spännande jobb och karriärmöjligheter. Hoppas vi ses på LinkedIn.