Anita Storm

Hjälper kollegor leverera på högsta nivå. Från konsult till Business Developer IT.

Titel: Business Developer IT

Har arbetat på OKQ8 Scandinavia sedan: 2017

Hur ser din nuvarande roll ut?

Jag är Business Developer på IT-avdelningen och det innebär att jag arbetar på taktisk nivå med processer och arbetssätt, jag är också involverad i olika projekt. Fun fact är att jag för längesedan jobbade på en OKQ8 station, så cirkeln är nu sluten.


Beskriv ditt största projekt?

Jag är mitt uppe i mitt absolut största och viktigaste projekt just nu och det handlar om samarbete. Jag analyserar vilka gap som finns inom IT-avdelningen och målet är att identifiera bättre sätt att samarbeta på, både inom avdelningen men också med andra avdelningar inom företaget. Syftet med hela projektet är att identifiera synergier inom och mellan olika leveransområden så att vi närmar oss affären ännu mer. Vi behöver hela tiden ha våra kunder i fokus och arbeta för att ge våra medarbetare de bästa förutsättningarna att ge våra kunder den bästa servicen.


Vilken är din största personliga seger i detta projekt?

Det är att stycka elefanten, att utröna hur vi ska dela upp projektet i så små delar så att det blir hanterbart. Hur tar vi oss framåt och förändrar oss – och inte bara pratar om det? Vi måste ta små steg framåt och undvika att göra allt på en gång så att det blir övermäktigt. Förändringsarbete handlar om att förändra människor mer än något annat, och det måste få ta tid, men det är väldigt inspirerande och spännande på samma gång.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det absolut bästa med mitt jobb är att få kratta väg för andra att lyckas.  

Hur ser du på din framtid?

OKQ8 är ett spännande företag där jag vill fortsätta ta mig an nya utmaningar. Jag fick nyligen möjligheten att gå en coachutbildning och jag vill bygga vidare på den kunskapen och erfarenheten - att stötta mina kollegor så att de får möjlighet att leverera på allra högsta nivå. 

Läs om fler karriärvägar hos oss

OKQ8 Scandinavia erbjuder många möjligheter till utveckling och karriär, både i Sverige och Danmark. Här kan du läsa om några av våra medarbetares väg till ett spännande arbete.

Harri Ikeda Karjalainen

Förtroendeskapande Domain Architect CRM IT.

Emma Jernberg

Med passion för system och teknik. Från sommarvikarie på kundservice till robotutvecklare. 

Titta om vi har ett jobb som är rätt för dig

Följ oss på LinkedIn

På LinkedIn kan du kontinuerligt hålla koll på vad vi gör, här lyfter även fram spännande jobb och karriärmöjligheter. Hoppas vi ses på LinkedIn.