Så tänker vi

Vi är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag med ca 5000 medarbetare i Sverige och Danmark. Vi erbjuder högt tempo i en vänlig atmosfär med duktiga kollegor. Hos oss kan du arbeta inom många olika områden, allt från försäljning, utveckling och kundservice till bank och finans. Vill du vara en del av ett företag i en föränderlig bransch som hela tiden utmanas att utvecklas? Då ska du bli en av oss!

Why och värderingar

Vårt Why 

Alla våra projekt går i linje med vårt Why – grunden till att vi finns. Vi ska vara den föredragna möjliggöraren för hållbar rörelse i allt vi gör. Det är därför vi en gång grundades och är vårt existensberättigande för framtiden.

Vårt Why är något du ofta kommer att stöta på om du börjar att arbeta hos oss. De omsätts till handling och praxis varje dag. Alla inom OKQ8 Scandinavia arbetar med detta som utgångspunkt, och det är på så sätt vi kan säkra framtidens mobilitet.

Så arbetar vi

Vi verkar inom en mängd olika områden där det finns många spännande möjligheter för dig som vill göra karriär. Vi är ett värderingsstyrt företag där hållbarhet är integrerat i vår affärsidé, såväl ekonomiskt som socialt och miljömässigt. Här kan du läsa mer om vilka områden du kan arbeta med hos oss.

Bygg kundrelationer

Bygg kundrelationer

Var med och bygg goda kundrelationer! Vi är lyhörda och intresserade av våra kunder, det är så vi identifierar och kan möta deras behov.


Läs mer här ›

Bli en modig ledare

Bli en modig ledare

Ledarskap hos oss präglas av mod och engagemang där egen drivkraft, motivation och värderingar är avgörande. Våra ledare skapar förutsättningar för att både medarbetare och företaget utvecklas.


Läs mer här ›

Ett grönare fotavtryck

Ett grönare fotavtryck

Var med och påverka drivmedelsbranschen mot en hållbarare riktning! På OKQ8 Scandinavia är hållbarhet en självklarhet och många arbetsområden hos oss utgår från detta. 


Läs mer här ›

Förstärk kommunikation

Förstärk kommunikation, människor och resultat

Vi arbetar vi inom en rad spännande områden, och inte bara drivmedel som många kanske tror. Vi har ett stort behov av olika specialistkompetenser som förser alla våra avdelningar med expertkunskap och erfarenhet för de områden vi vill verka inom.

Läs mer här ›

Skapa framtidens mobilitet

Skapa framtidens mobilitet

På OKQ8 Scandinavia har vi ett närmast passionerat intresse för framtiden. Genom forskning och projekt arbetar vi redan nu intensivt med att sia om hur världen ska se ut långt framöver, för vi har bestämt oss för att vi ska ha en given plats i framtidens samhälle.

Läs mer här ›

Studiejobb och praktik

Studentjobb och praktik

Redan i början av din karriär kan vi erbjuda möjligheter för dig att växa. Erfarenhet från det verkliga livet kan ofta vara en hjälpande hand när det är dags att söka jobb och det är till nytta både för företag och som ny på arbetsmarknaden att lära sig av varandras kunskaper och färdigheter.

Läs mer här ›

Tillsammans mot klimatneutralitet

Hållbarhet är en av våra absolut viktigaste prioriteringar. Som drivmedelsföretag är vi en del av problemet men vi är även fast beslutna om att vara en del av lösningen. Vi arbetar aktivt för att minska vårt fotavtryck men vi driver också på utvecklingen av nya, hållbarare alternativ. Vi har både skyldighet och möjlighet att vara en stark drivkraft som för branschen mot en hållbarare riktning. Hållbarhet är därför integrerad i vår affär och något som genomsyrar alla delar i företaget såväl ekonomiskt, som miljömässigt och socialt. Vi har som mål att vara en möjliggörare för människor i rörelse och det vill vi fortsätta vara – men med minimal negativ påverkan på människor och miljö.

Följ oss på LinkedIn

På LinkedIn kan du kontinuerligt hålla koll på vad vi gör, här lyfter vi även fram spännande jobb och karriärmöjligheter. 

Titta om vi har ett jobb som är rätt för dig