Bli en modig ledare

Ledarskap inom OKQ8 Scandinavia präglas av mod och engagemang där egen drivkraft, motivation och värderingar är avgörande. Våra chefer skapar förutsättningar för att både medarbetare och företaget utvecklas.

Ledarskapet en drivkraft mot framgång

På OKQ8 Scandinavia har vi målet att ge våra chefer rätt förutsättningar för att våga tänka annorlunda, visa handlingskraft och fatta modiga beslut vilket skapar utrymme för utveckling och framsteg.

Som chef i vårt företag har man en viktig roll, och en stor möjlighet att påverka. Ledarskapet lutar sig mot företagets värderingar och ska alltid ha fokus på kunden och att nå våra uppsatta ekonomiska, miljömässiga och sociala mål. Men våra chefer ska även, genom sitt sätt att leda, se sina medarbetare och skapa förutsättningar för dem att ta eget ansvar och utvecklas.

I vår ledaridé ingår också att uppmuntra till samarbeten mellan avdelningar med insikten att många delar utgör en helhet, för tillsammans bidrar vi alla till att vara den föredragna möjliggöraren för hållbar rörelse.

Vart passar du in?

Nedan kan du läsa om hur vi gärna utvecklar våra chefer och vilka egenskaper vi efterlyser hos dig som chef.

  • Vi erbjuder ledarskapsutbildning

  • Möjlighet till mentorskap

  • Samarbete med chefer från andra avdelningar

  • Sparring i ledningsgrupper

Som chef hos oss behöver du ha ett tydligt eget driv. Du har stor förmåga att hantera förändrade förutsättningar, vågar fatta modiga beslut och visar handlingskraft i genomförandet. Du är projektledare, stöd och bollplank i samma person där du uppmuntrar medarbetare till eget ansvar genom ett coachande förhållningssätt. Du tappar aldrig fokus från affären och ser styrkan i att nätverka, dela kunskap och samarbeta.

Titta om vi har ett jobb som är rätt för dig

Följ oss på LinkedIn

På LinkedIn kan du kontinuerligt hålla koll på vad vi gör, här lyfter även fram spännande jobb och karriärmöjligheter.