Bygg kundrelationer

Goda kundrelationer bygger vi genom att vara lyhörda och visa intresse. Försäljning och service har en viktig roll i detta och är även en del av vår identitet.

Kundfokus är en värdering för oss

Att bygga goda kundrelationer är en förutsättning för vår framgång, därför har vi inställningen att våra kunder och deras behov alltid ska vara i fokus, i allt vi gör. Vi arbetar inom ett brett spektrum av olika produkter och tjänster inom alltifrån drivmedel till försäkringar. Våra målgrupper är såväl privatkunder som industri, återförsäljare, verkstäder och lantbruk.

Vart passar du in?

Nedan kan du se ett urval av de områden du kan arbeta med kundrelationer hos oss och vilka egenskaper vi efterlyser hos dig som medarbetare.

  • Försäljning till privatpersoner

  • Företagsförsäljning

  • Kundservice

  • Marknadsföring

Vi söker medarbetare med inställningen och viljan att alltid överträffa våra kunders förväntningar genom att tillföra ett mervärde för dem. Du är genuint intresserad av kunderna och affären, du är en problemlösare och möjliggörare. Du har ambitionen att lära dig nya färdigheter och sedan omsätta dessa i praktiska handlingar. Kunden ska alltid vara i fokus.

Titta om vi har ett jobb som är rätt för dig

Följ oss på LinkedIn

På LinkedIn kan du kontinuerligt hålla koll på vad vi gör, här lyfter även fram spännande jobb och karriärmöjligheter.