Förstärk vår verksamhet

Hos OKQ8 Scandinavia arbetar vi med en rad spännande områden utöver drivmedel. Hållbarhet och samhällsutveckling är bara några exempel. Därför har vi ett stort behov av olika specialistkompetenser som ger våra avdelningar expertkunskap och erfarenhet inom de områden vi arbetar med.

Våra specialister förbättrar kvaliteten av vårt arbete

Som den föredragna möjliggöraren för hållbar rörelse har OKQ8 Scandinavia en långt mer avancerad roll än den som drivmedelsaktör. Visste du att vi är en drivande kraft inom hållbarhet? Att vi utvecklar idéer, som ska göra det lättare för människor i framtidens samhälle. Och att vi är i framkant när det gäller att vara en arbetsplats där människor ska ha en balans mellan en aktiv fritid, familj och karriär. Detta är bara några exempel – listan över våra olika engagemang är lång.

Våra medarbetares olika specialistkompetenser spelar en stor roll i att vi kan vara framgångsrika inom så många områden. De är viktiga stödfunktioner, som ger alla våra avdelningar expertkunskap och erfarenhet inom de områden vi vill arbeta med – på det sättet kan alla i företaget höja kvaliteten på sitt arbete.

Har du en specialistkompetens som kan vara en tillgång för oss? Nedan kan du läsa om vilka områden du kan arbeta inom och vilka egenskaper vi efterlyser hos dig som medarbetare.

Var passar du in?

Nedan kan du se ett urval av de områden våra stödfunktioner arbetar inom och och vilka egenskaper vi efterlyser hos dig som medarbetare.

  • Kommunikation

  • HR

  • Finans

  • Digital

  • IT

För att arbeta inom någon av våra specialistkompetenser du måste vara nyfiken, gilla utmaningar, vara lösningsorienterad och visionär. Det är naturligt för dig att koppla ditt arbete till kundnytta och du har ett naturligt driv att nå resultat.

Titta om vi har ett jobb som är rätt för dig

Följ oss på LinkedIn

På LinkedIn kan du kontinuerligt hålla koll på vad vi gör, här lyfter även fram spännande jobb och karriärmöjligheter.