Skapa framtidens mobilitet

På OKQ8 Scandinavia har vi ett närmast passionerat intresse för framtiden. Genom forskning och projekt arbetar vi intensivt med att sia om hur världen ska se ut långt framöver, för vi har bestämt oss för att vi ska ha en given plats i framtidens samhälle.

En möjliggörare i framtidens samhälle

Vill du vara med och skapa framtiden tillsammans med oss? Då har du ett spännande arbete framför dig. Vad gör människor i framtiden och vad arbetar de med? Var och hur bor de? Hur rör de sig? Redan nu undersöker vi, analyserar och försöker visualisera de behov som kan komma att uppstå beroende på samhällets och människors utveckling. Det är förstås komplext – och mycket spännande. Vi undersöker områden som urbanisering, befolkningstillväxt, stadsplanering, färdmedel och inte minst försöker vi förstås ta reda på hur människors mobilitet kommer att se ut i framtiden. Vi arbetar för att säkerställa att vi har en naturlig plats i framtidens samhälle genom att fortsätta vara en möjliggörare för människor i rörelse.

Var passar du in?

Nedan kan du se ett urval av de områden du kan arbeta med framtidens mobilitet hos oss och vilka egenskaper vi efterlyser hos dig som medarbetare.

  • Business development
  • New Business
  • SSHE (Safety, Security, Health & Environment)
  • Engineering

Du är en nyfiken problemlösare som ser möjligheter istället för hinder. Du har ett hängivet engagemang för att initiera och genomföra visionära projekt. Du har en önskan om att göra skillnad och en egen drivkraft som du omsätter i handling.

Titta om vi har ett jobb som är rätt för dig

Följ oss på LinkedIn

På LinkedIn kan du kontinuerligt hålla koll på vad vi gör, här lyfter även fram spännande jobb och karriärmöjligheter.