Praktikprogram ger karriärmöjligheter

Ta chansen till värdefull erfarenhet och referenser inför ett framtida arbetsliv. Med våra praktikprogram kan vi upptäcka och tillvarata nya talanger samtidigt som vi bidrar till att minska utanförskapet i samhället.

Det som börjar med praktik kan sluta med arbete och karriär

Genom programmet “På väg” får arbetslösa en tre månader lång praktik hos vår kundservice i Avesta, något som ger kompetens och arbetslivserfarenhet i ett skede av arbetslivet när det är extra viktigt. Programmet har verkligen gjort skillnad – de allra flesta deltagarna som hittills genomgått praktiken har idag en anställning, hos oss eller på ett annat företag.

Ett annat av våra praktikprogram är ”Korta vägen”, en arbetsmarknadsutbildning som riktar sig till akademiker med utländsk bakgrund. Dessa program kan öppna möjligheter för fortsatt arbete hos oss, och har man vilja och ambitioner kan man även göra karriär inom OKQ8 Scandinavia.

Våra praktikprogram

Vi ser många spännande möjligheter för din framtida karriär – den kan börja hos oss.

  • Korta vägen
  • På väg
  • Våra praktikprogram är riktade till dig som är ambitiös oavsett vilka dina drömmar du har för en framtida karriär. Vi har spännande möjligheter med praktik på våra stationer eller våra kontor - till exempel i vårt prisbelönta kundcenter.

För att få ut det bästa av din praktik, och även få möjlighet till fortsatt anställning hos oss, är det bra att ha ett starkt eget driv, ta egna initiativ och tycka om att ta ansvar. Se praktiken som en möjlighet att visa oss vem du är och vad du vill. Det är vanligt att man hos oss avancerar inom företaget, ofta en roll i taget, och så småningom kan avancemanget leda hela vägen till en ledarposition.

Titta om vi har ett jobb som är rätt för dig

Följ oss på LinkedIn

På LinkedIn kan du kontinuerligt hålla koll på vad vi gör, här lyfter även fram spännande jobb och karriärmöjligheter.