OKQ8s Traineeprogram

Syftet med vårt traineeprogram är att säkerställa långsiktig försörjning av talangfulla medarbetare till nyckelpositioner inom organisationen. Vidare vill vi med vårt traineeprogram tydliggöra att vi är en modern arbetsgivare där det går att bygga karriär. 

Upplägg Traineeprogrammet

Traineeprogrammet pågår under 12 månader och inleds med en introduktionsvecka på OKQ8 Scandinavias huvudkontor i Stockholm. Därefter väntar fyra praktikperioder varav den första perioden innefattar både stations- och kundservicepraktik då det är viktigt för oss att du får en djup kunskap kring hela vår affär. Därefter fördelas praktikperioderna inom ramen för det affärsområde som du kommer tillhöra, exempelvis Retail, Business to Business, Supply Chain, Finance eller Sustainability & Networks. Varje praktikperiod innebär både löpande arbete och projekt, samtidigt som stöd och coachning ges under tiden. En annan, minst lika viktig aspekt för oss inom ramen av programmet är att det individualiseras utifrån kompetens, erfarenhet och intresseområden, därav hoppas vi att du som söker är modig, driven och utvecklingsorienterad.

Programmet vänder sig till dig som är nyutexaminerad med en master- eller civilingenjörsexamen (300 hp). Vad som utgör basen i din utbildning är lite mer flexibelt men vi kan tänka oss att den ligger inom Ekonomi, Business eller Management.

Vi är väldigt stolta över att vårt traineeprogram är certifierat av TraineeGuiden. Läs mer om vad certifieringen innebär här.

Ansökan till nästa traineeprogram öppnar i januari 2022.Så här ser vår rekryteringsprocess ut

Har du frågor om Traineeprogrammet?

Kontakta Karin Lindquist, Manager HR Process Development, karin.lindquist@okq8.se, eller Maria Zackrisson HR Developer, maria.zackrisson@okq8.se.