Res tryggt med OKQ8 VISA

Det finns många fördelar med att betala semesterresan med OKQ8 VISA. Inte nog med att du får bonus på de köp du gör på resan om du betalar med kortet, det ingår även en kompletterande reseförsäkring om du betalar minst 75% av resekostnaden med ditt OKQ8 VISA.

Försäkringens omfattning och villkor

I försäkringen ingår bland annat avbeställningsskydd för dig och din familj, ersättning vid försening av bagage och ersättning vid invaliditet eller dödsfall. Skulle något hända med ditt hem när du är på resa täcker vi även din självrisk.

Innan du ger dig iväg på din resa är det bra att läsa igenom fullständiga villkor för den kompletterade reseförsäkringen härDå vet du exakt vad som ingår och vilka skador du kan få ersättning för.

Om olyckan är framme och du råkar ut för en skada som täcks av försäkringen ska du anmäla den på vår skadeblankett. Du kan även få skadeblanketten genom att kontakta vår samarbetspartner försäkringsbolaget AIGs kundtjänst på tel nr 08- 506 920 45.


 

Frågor och svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om den kompletterande reseförsäkringen. Du är även välkommen att kontakta vår kundservice.

Hur många gånger kan jag resa med försäkringen och under hur lång tid? 

Du kan resa hur många gånger du vill. Längsta tillåtna vistelse är 60 på varandra följande dagar. Ditt OKQ8 VISA måste vara giltigt när du bokar resan och under hela din resa. Om du förlorar ditt kort och får ett  ersättningskort har du fortfarande samma försäkring.

Gäller försäkringen över hela världen? 

Ja, försäkringen gäller dock inte i länder där krig pågår eller i länder som regeringen avråder resor till.

Vad krävs för att försäkringen ska gälla? 

För att försäkringen ska gälla, måste du betala dina resekostnader (transport + uppehälle) till minst 75% med kortet.

Omfattas min fru/man/registrerad partner och mina barn också av den kompletterande reseförsäkringen? 

Ja, de täcks av försäkringen. Barnen måste vara yngre än 23 år.

Täcker försäkringen både tjänsteresor och privatresor? 

Nej, försäkringen täcker endast privatresor upp till 60 dagar.