Bli medlem hos oss

Som medlem får du återbäring på det du tankar och handlar hos oss. Varje månad får du också fina rabatter och erbjudanden på våra stationer och hos våra samarbetspartners. Som medlem i OK blir du dessutom delägare i OKQ8 vilket gör att du förutom alla fina förmåner också kan vara med och påverka. Att bli medlem är enkelt och görs här på vår hemsida. Välkommen! 

 

Som medlem får du:


  • JUST NU! 25 extra öre/l i rabatt på dina första sex tankningar

  • JUST NU! Valfri biltvätt för 50 kr

  • Sjätte koppen kaffe gratis

  • Sjätte biltvätten gratis

  • Rabatter och erbjudanden på våra stationer

  • Återbäring på det du tankar och handlar

Vi delar på 45 miljoner kr

Det du tankar och handlar hos OKQ8 genererar återbäring. Storleken på återbäringen beror på hur stort överskottet blir i din OK-förening och baserat på 2018 års resultat blev det totala överskottet 45 miljoner kr. Detta delas sedan ut till medlemmarna i maj/juni varje år. Hur stor din del av återbäringen blir baseras på de köp du gjort hos oss under det gångna året, det vill säga ju mer du tankar och handlar desto mer får du i återbäring. 

För dig som redan är medlem

Som medlem får du regelbundet fina rabatter och erbjudanden på våra stationer. Dessutom ger medlemskapet dig möjlighet att teckna förmånliga elavtal och försäkringar hos oss. Via våra samarbetspartners erbjuds du också fina priser på bland annat resor och upplevelser. 

Läsvärda artiklar

Som ett av Sveriges största drivmedelsföretag gäller det att ha koll på det som sker på marknaden - i bilbranschen, med infrastrukturen och teknikmässigt. Här hittar du spännande läsning om allt mellan himmel och jord som berör dig som bilist och bilintresserad.