OK-medlem

OK är en konsumentkooperativ rörelse som består av sex självständiga ekonomiska föreningar. OK:s medlemmar har historiskt betalat ett lägre pris för drivmedel än andra bilister. Totalt är vi ca 1 miljon människor som är medlemmar i OK.

Just nu får alla nya medlemmar:


Alltid för dig som OK-medlem

Medlemsförmåner

Teckna förmånliga elavtal, försäkringar och ta del av våra partnererbjudanden.

Återbäring

Få upp till 20 öre i rabatt per liter när du tankar. Och samla återbäring på dina köp.


Finansiella förmåner

Med OKQ8 VISA får du bonus tillbaka på allt du handlar.

Så här blir du OK-medlem

Du kan enkelt bli OK-medlem genom att skicka ett sms. Så här gör du:

1. Använd mobiltelefon och knappa in 71120 som mottagare.
2. Skriv OKQ8 (stora bokstäver) följt av mellanslag ditt personnummer och e-postadress: OKQ8 ÅÅMMDD-NNNN adress@mail.com
3. Du får ett meddelade där vi tackar för att du valt att bli OK-medlem, samt att ditt kort förväntas komma inom 5 arbetsdagar.

Information om hur vi hanterar dina personuppgifter hittar du här.


Du kan också bli medlem genom att fylla i ett formulär här på okq8.se.

Medlemserbjudanden

Vi erbjuder bra försäkringar, förmånliga elavtal och andra produkter som inte säljs på våra stationer men ger återbäring. Du kan även ta del av hotell- och spaerbjudanden, resor och andra upplevelser. Som medlem får bra erbjudanden på tidningar från OK-förlaget.

Våra kort och lån

Du vet väl om att vi på OKQ8 har ett bra lån och förmånliga kort som gör din resa bättre? Varje dag. Det är produkter och tjänster som gör det möjligt för dig att snabbare förverkliga dina drömmar och mål.

Bli medlem

OK är en konsumentkooperativ rörelse som består av sju självständiga ekonomiska föreningar. OK:s medlemmar har historiskt betalat ett lägre pris för drivmedel än andra bilister. Totalt är vi ca. 1 miljon människor som är medlemmar i OK.

  • Alla medlemmar har medlemsförmåner
  • OK-medlemmar får ta del av rabatter och erbjudanden
  • Med våra kort kan du samla bonus och återbäring
  • Du får finansiella förmåner

Läsvärda artiklar

Som ett av Sveriges största drivmedelsföretag gäller det att ha koll på det som sker på marknaden - i bilbranschen, med infrastrukturen och teknikmässigt. Här hittar du spännande läsning om allt mellan himmel och jord som berör dig som bilist och bilintresserad.