Erbjudanden till dig som OK-medlem

Nu startar vi ett nytt medlemsår tillsammans, fullt med erbjudanden och fina förmåner.
Erbjudanden gäller t.o.m 31/8 2022 för dig som är OK-medlem, så långt lagret räcker.

Medlemstidning

I senaste numret av vår medlemstidning På väg hittar du massor av spännande läsning om supersnabbladdare, vårt smarta elavtal och vart du kan svänga in för att ta dig ett svalkande dopp i sommar. Självklart är tidningen även fylld av fina medlemserbjudanden.

Dina kupongerbjudanden hittar du i utskicket som du har fått på posten eller i Kivra. Dessa erbjudanden gäller mot inlämnande av kupong på OKQ8-stationer t.o.m. 31/8 2022.

Lokala avvikelser kan förekomma. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Erbjudanden på station

Här hittar du fina erbjudanden som gör stunden på vägen så trevlig som möjligt, både för bilen och för dig.

Erbjudanden från våra partners

1 000 kr rabatt på en resa till härliga Grekland eller lyssna på böcker gratis i två månader. Behöver bilen besiktigas hittar du en fin rabatt till det.

Missa inte dina kupongerbjudanden

Dina kuponger hittar du i utskicket som du har fått på posten eller i Kivra. Dessa erbjudanden gäller mot inlämnande av kupong på OKQ8-stationer t.o.m. 31/8 2022. Lokala avvikelser kan förekomma. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Få ut mer av ditt OK-medlemskap

5000 kr rabatt på laddbox

Bli OKQ8 elkund och få 5 000 kr rabatt på laddbox.
Ladda din elbil snabbt och säkert hemma. Som OK-medlem får du 5000 kr rabatt på laddboxen Charge Amps Halo 11 kW när du tecknar ett OKQ8 elavtal.

Laddboxen är kompatibel med appen OKQ8 Hemma där du kan styra din laddning till när elen är som billigast.

 
Erbjudandet gäller laddbox Charge Amps Halo vid tecknande av OKQ8:s hemelavtal med timpris (utan bindningstid och 14 dagars uppsägningstid) eller fastpris (bindningstid 1-3 år) senast den 30 september 2022. Ordinarie pris för Charge Amps Halo är 11 495 kr. Erbjudandepriset är 6 495 kr. Med avdrag för skattereduktion för ”Grön Teknik” om 50 % av priset på laddboxen (3 248 kr) och tillägg för obligatorisk installation (3 498 kr) blir totalt pris 6 746 kr. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter och OKQ8 förbehåller sig rätten att ensidigt ändra eller återkalla kampanjen.

Smart elavtal

Med ett elavtal hos oss på OKQ8 kan du få hjälp med att förstå ditt elanvändande och skapa energismarta vanor. I vår app OKQ8 Hemma kan du följa din faktiska elförbrukning, se vad i hushållet som förbrukar mest el, styra ditt smarta och uppkopplade hem och mycket mer.


Påverka din elkostnad med OKQ8 Timpris

Appen ingår i alla elavtal, men väljer du vårt timprisavtal kan du nyttja den optimalt. Då betalar du det pris elen har timme för timme baserat på din förbrukning. På så sätt kan du styra din elförbrukning och ladda bilen eller köra tvättmaskinen när elpriset är lågt. Smart va?

En bättre sommar med OKQ8 VISA

Det finns många fördelar med att skaffa ett OKQ8 VISA. Betalar du hela semesterresan med ditt kort ingår en kompletterande reseförsäkring. Du kan också välja om du vill handla först och betala sen eller sätta in pengar på kortet i förskott. Du får dessutom bonus på köp som du gör utanför OKQ8.


 • 0 kr i årsavgift
 • Bonus på köp utanför OKQ8
 • Kompletterande reseförsäkring
 • 0,75% i sparränta

OKQ8 Bilförsäkring - omtanke om dig på väg

Efter årtionden längs vägkanten och tusentals möten med bilister varje dag har vi på OKQ8 lärt oss ett och annat om vad bilägare kan råka ut för. Med den kunskapen har vi tagit fram försäkringar, både för bilen och bilisten, som hjälper dig om olyckan är framme.

Så som OKQ8 Bilförsäkring som i kombination med tilläggsförsäkringen OKQ8 BackUp Plus ger ett unikt försäkringsskydd där du betalar 0 kr i självrisk* vid vagnskada. Du omfattas även av vägassistans vid driftstopp.

Och med extra omsorg och omtanke om bilisten har vi tagit fram olycksfallsförsäkringarna OKQ8 Omsorg och OKQ8 Omtanke som ger dubbel ersättning när olyckan sker i bilen. 

God tur och kör försiktigt på vägarna i sommar!

*Om du har både OKQ8 BackUp Plus och OKQ8 Bilförsäkring ersätter vi upp till 4000 kr vid vagnskada.

De nya supersnabbladdarna

Antalet elbilar växer så det knakar så infrastrukturen för laddstolpar måste byggas ut för att möta efterfrågan på laddning. Därför etablerar vi nu Sveriges största nätverk för supersnabbladdare tillsammans med Skellefteå Kraft. Målet är att minst 300 stationer längs vägarna, från norr till söder, får laddare till 2026.
 • Totalt ska 800 laddpunkter byggas på våra stationer i Sverige.
 • Laddeffekten ligger på 150 kW, jämfört med 50 kW i drivmedelskedjans befintliga snabbladdare.
 • 150 kW betyder att bilen är redo för avfärd igen redan efter 20–30 minuter, beroende på bland annat batteriets storlek, befintliga status och hur många som laddar på samma stolpe.
 • Etableringen av nätverket med supersnabbladdare görs i samarbete med Skellefteå Kraft.

Tvättabonnemang

299 kr / mån

 • Ingår: 8 st. tvättar/mån
 • Ingen bindningstid
 • Borsttvätt med avfettning, högtryck sida och tak, schampo, underspolning, hjultvätt, torkvax och tork

Ren bil - på ditt sätt

Hur vill du tvätta bilen? Själv, snabbt, ofta – utan att behöva kliva ur den? Utöver att erbjuda många tvättalternativ är vi stolta över att alla våra tvättjänster får din bil att skina på ett skonsamt sätt för både lacken och miljön.

 • Använder du kupongen* får du dessutom 50% medlemsrabatt i Tvätta själv-hallen.
 • Just nu får du 100 kronor medlemsrabatt på våra bästa tvättprogram i automattvätten (se separat kupong*).
 • 6:e tvätten gratis! Du har väl inte missat att som OK-medlem får du alltid var sjätte biltvätt gratis.

*Dina kuponger hittar du i utskicket som du har fått på posten eller i Kivra.

Är din bil redo för sommaren?

Oavsett om du ska ut på en längre bilsemester eller åker kortare sträckor till badet kan det vara bra att serva bilen. Och det är alltid en god idé att göra det på en av våra bilverkstäder. De ligger nämligen alltid bredvid en OKQ8-station, vilket innebär att du kan lämna och hämta bilen när du vill under stationens öppettider. Enkelt och tryggt!

Dina originalgarantier gäller alltid och du får ett års assistansservice på köpet. Som OK-medlem får du återbäring på ditt verkstadsbesök.

Nyhet! Hyr släp dygnet runt

På fler och fler platser runt om i Sverige kan du nu hyra släp dygnet runt med vår app OKQ8 Släp. Med appen kan du enkelt påbörja, avsluta eller förlänga din hyrestid. Det är också appen du använder för att låsa upp släpet när du hämtar det, samt låser det med när du lämnar tillbaka det.

Appen OKQ8 Släp laddar du ner där appar finns.

Nu har vi dessutom utökat med släp med tippfunktion! Superpraktiskt om du till exempel ska köra grus. Och just ja, alla OK-medlemmar får 10% rabatt vid hyra på OKQ8.se måndag–torsdag.

Hur många badplatser ska du upptäcka i sommar?

Visste du att här i Sverige har vi faktiskt mer än 100 000 sjöar?
Att hoppa in i bilen en härlig sommardag och åka till en badplats, ett gammalt smultronställe eller en nyupptäckt badvik är svårslaget. Tillgången till en bil öppnar upp många möjligheter. Men du behöver inte äga en egen bil för att få chansen att ta del av mer av Sommarsverige. Att hyra över dagen eller under en längre tid är både smidigt och ekonomiskt. Välj bil efter behov, hos oss hittar du hyrbilar i alla storlekar och för alla tillfällen.

Du får 5% medlemsrabatt när du bokar en hyrbil på OKQ8.se

Tips! Sveriges 10 bästa badplatser:

1 Tylösand (Halmstad)
2 Böda Sand (Öland)
3 Sudersand (Fårö/Gotland)
4 Pite Havsbad (Piteå)
5 Skanör/Falsterbo (Vellinge)
6 Skrea strand (Falkenberg)
7 Getterön (Varberg)
8 Sandhammaren (Ystad)
9 Tofta strand (Gotland)
10 Åhus strand (Kristianstad)

Källa: Metro Mode (2021)

Medlemspris på hyrbilar

Som OK-medlem får du 5 % rabatt på hyrbilar.
Rabatten gäller alla våra personbilar, minibussar och lastbilar när du bokar online.
Identifiera dig som medlem på stationen vid utlämningstillfället.

Inte OK-medlem? Ingen fara, det blir du enkelt i bokningen.

Rädda god mat från OKQ8 med Karma

En tredjedel av all mat som produceras går rakt ner i soptunnan, trots att den är fullt ätbar. Det är inte bara slöseri, utan bidrar också till ökade CO2-utsläpp. Idag samarbetar alla våra 300 bemannade stationer med Karma.

 

Medlemsshop

OKQ8 Klipp vår medlemsshop där du som medlem kan göra riktigt bra klipp. Här hittar du allt från fina handdukar till grovdammsugare till riktigt bra priser.

Så läser du ditt återbäringsbesked

Här hittar du information om hur du läser ditt återbäringsbesked.

Har du frågor?

Klicka på nedan länk för att komma till de vanligaste frågorna och svaren gällande ränte- och saldobesked.

Nu förbättrar vi vår sophantering

Återvinning av 50% av allt avfall och 100% återvinning av all plast. Det är två av målen för ett stort nationellt projekt som nu har inletts.

För att uppnå våra mål om återvinning och hjälpa medlemmar och kunder att källsortera på stationerna har vi sjösatt ett ambitiöst projekt som ska se över avfallshanteringen i hela organisationen. Några av målen med projektet är:

100% källsortering på stationer och kontor under 2022
50% av allt avfall till återvinning 2025
100% av all plast på stationerna till återvinning 2030