Medlemsförmåner

Vi erbjuder bra försäkringar, förmånliga elavtal och andra produkter som inte säljs på våra stationer men som ger återbäring. Du kan även ta del av hotell- och spaerbjudanden, resor och andra upplevelser. Som medlem får du dessutom bra erbjudanden på tidningar från OK-förlaget.

Bli medlem

OK är en konsumentkooperativ rörelse som består av sju självständiga ekonomiska föreningar. OK:s medlemmar har historiskt betalat ett lägre pris för drivmedel än andra bilister. Totalt är vi ca 1 miljon människor som är medlemmar i OK.

  • Alla medlemmar har medlemsförmåner

  • OK-medlemmar får ta del av rabatter och erbjudanden

  • Med våra kort kan du samla bonus och återbäring

  • Du får finansiella förmåner

Partnererbjudanden

Birka Cruises

Som medlem i OK, har du alltid upp till 50% rabatt på alla hytter upp till Seaview Komfort, avresa söndagar-torsdagar.
Erbjudandet gäller 22-timmarskryssningar med avresa 2018, dock ej specialkryssningar. Begränsat antal platser. Tillägg för att kryssa på helger.
Boka genom att klicka dig vidare nedan, eller ring 08-702 72 00.
Uppge kampanjkod: SAMOKQ8

Apollo

Som OK-medlem får du alltid 700:- rabatt per bokning på alla charterresor med Apollo! Välj bland härliga resmål som Kanarieöarna, Karibien, Grekland, Thailand och många fler.


Alla partners

Här kan du läsa mer om våra partnererbjudanden och vad du kan få för rabatter och erbjudanden om du är medlem i OK. Res till värmen, umgås med familjen eller ta en välbehövlig weekendkryssning!


El och villaolja

El

Vi erbjuder förmånliga och miljövänliga elavtal med medlemsbonus till dig som är medlem i OK. Vad passar dig bäst, fast elavtal, rörligt elavtal eller timmätt elavtal?

Villaolja

Vi har lång erfarenhet av att leverera villaolja till Sveriges hushåll. Vi har konkurrenskraftiga priser och kan erbjuda er en möjlighet att sprida kostnaden över året.

Försäkringar

BackUp tilläggsförsäkring

OKQ8 BackUp försäkring ger många ekonomiska och praktiska fördelar till alla fordonsägare. Du kan utnyttja varje moment tilläggsförsäkringen täcker 2 gånger per år och den ger dig ersättning för dyra självrisker upp till 3 000 kronor.

Olycksfallsförsäkring

Våra försäkringar ger dig ett bra skydd om olyckan skulle vara framme. Vår olycksfallsförsäkring är utan självrisk och ersättningen är skattefri. Dessutom får du dubbel ersättning om du färdas i bilen vid olyckstillfället.

Månadens erbjudanden

Varje månad får du lite extra bra pris på ett antal produkter på våra stationer. Det kan vara drickbart, ätbart, något till semestern eller tillbehör till bilen. Här ser du vilka erbjudanden som gäller för just den här månaden. Längst ner på sidan hittar du stationserbjudanden som gäller endast för OK-medlemmar.