Partnererbjudanden

Förutom rabatter på bilvårdsprodukter, mat och fritidsartiklar kan vi på OKQ8 erbjuda fördelaktiga rabatter på resor och upplevelser. Som medlem i OK får du ta del av erbjudanden som förgyller din vardag lite extra.

Resor och upplevelser

Givetvis vill vi uppmärksamma dig med som är medlem i OK lite extra. Förutom rabatter i våra butiker, bonus och återbäring på dina köp och ett fördelaktigt lån erbjuder vi också bra priser på både spa, hotell, resor och upplevelser. Här kan du ta del av erbjudanden från våra samarbetspartners.

Apollo

Som OK-medlem får du alltid 700:- rabatt per bokning på alla charterresor med Apollo! Välj bland härliga resmål som Kanarieöarna, Karibien, Grekland, Thailand och många fler.

TT-Line

Du som har OKQ8 kort får upp till 20 % rabatt på Travemündelinjen. På Rostock- och Świnoujścielinjen får du 10 % rabatt under hela 2019. Rabatten gäller på ordinarie priser Smart- och Flexbiljetter och hytter. Rabatten gäller inte måltider och kan inte kombineras med paketresor, rabatter eller andra erbjudanden.

Så här bokar du
Boka på www.ttline.com, och uppge rabattkoden 691201 i kampanjrutan, per telefon 0410-562 00, eller via e-post kundservice@ttline.se Serviceavgift tillkommer vid bokning per telefon eller e-post samt i terminalerna.

Prenumerationer

Vi bilägare är Sveriges största biltidning. Nu kan du som OK-medlem prenumerera på Vi bilägare till ett mycket förmånligt pris.