Ränte- och saldobesked

Under januari varje år skickar vi ut ett ränte- och saldobesked till dig som är medlem i OK. Där hittar du den slutgiltiga räntan för föregående år, saldo på ditt insatskonto och sparkonto samt en rad förmånliga erbjudanden för dig, familjen och bilen.

Sparkonto

Alla medlemmar i OK får ett sparkonto. Pengarna på kontot kommer från sparad återbäring, egna insättningar, räntor mm. Du får självklart ränta på det belopp du har tillgodo.

Rabatter och erbjudanden

OK-medlemmar får fina rabatter och erbjudanden på våra stationer. Det kan gälla varor från vårt härliga matutbud till bilvårdsprodukter.

Medlemsförmåner

Du som medlem i OK, har möjlighet att teckna förmånliga elavtal, försäkringar och har även tillgång till våra partnererbjudanden som ger dig fina priser på bland annat resor och upplevelser.

Finansiella förmåner

Med OKQ8 VISA får du bonus tillbaka på det du handlar, både i och utanför vårt stationsnät. Du har väl inte missat vårt fördelaktiga OKQ8 lån? Perfekt om du går i bilköpartankar eller är sugen på att resa.

Bli medlem

OK är en konsumentkooperativ rörelse som består av sju självständiga ekonomiska föreningar. OK:s medlemmar har historiskt betalat ett lägre pris för drivmedel än andra bilister. Totalt är vi ca 1 miljon människor som är medlemmar i OK.

  • Alla medlemmar har medlemsförmåner
  • OK-medlemmar får ta del av rabatter och erbjudanden
  • Med våra kort kan du samla bonus och återbäring
  • Du får finansiella förmåner

Vanliga frågor och svar

Har du frågor gällande ditt ränte- och saldobesked? Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får från er.

Behöver du hjälp?

Tel: 020-65 65 65

Vi har öppet mellan 8.30-17.00 alla helgfria vardagar.