Erbjudanden till dig som OK-medlem

Vi hälsar det nya medlemsåret välkommet med exklusiva erbjudanden och förmåner för dig som OK-medlem. ​Vi hoppas du hittar ett erbjudande perfekt för just dig!

Medlemstidningen - På väg genom Sverige

Det senaste numret av medlemstidningen På väg genom Sverige bjuder på en fascinerande läsupplevelse. Upptäck varför bilspioner rör sig i Arjeplog och följ med på en härlig medlemsresa med Vasaloppet som mål. Utforska inte bara intressanta berättelser utan även exklusiva medlemserbjudanden.

Trevlig läsning!​

 

Erbjudanden från våra partners

Här hittar du unika erbjudanden från våra partners, exklusivt för dig som OK-medlem. Vad sägs om en hotellvistelse eller solsemester till rabatterat pris? Eller kanske en förmånlig prenumeration av tidningarna Vi Bilägare eller Husbil & Husvagn?

 

 

Nya kuponger till dig som OK-medlem​

Du hittar dina kuponger tillsammans med ditt ränte- och saldobesked antingen per post eller i Kivra. Du kan använda kupongerna fram till 10/3-2024 på någon av våra bemannade OKQ8-stationer. Lokala avvikelser kan förekomma. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. ​

Få ut mer av ditt medlemskap

Det lönar sig att vara OK-medlem

Det nya uppdaterade medlemsprogrammet innebär många nya förmåner för dig som OK-medlem. Du får till exempel belöning efter vart 6:e köp, alltid 10 % rabatt på biltvätt och mycket mer.

Leasa elbil till medlemspris

Nu kan du som OK-medlem leasa medlemsbilen från 3 295 kr/mån och med fast ränta så du kan känna dig trygg under hela leasingperioden. Smidigt och tryggt sätt att köra eldrivet.​

100 % bra elavtal

Teckna ett elavtal med 100 % förnybar el hos Skellefteå Kraft. Förutom ett bra elavtal och en prisbelönt kundservice är de även certifierade enligt Schysst elhandel, så att du ska känna dig trygg med ditt val av elleverantör.

Olycksfallsförsäkring

Våra olycksfallsförsäkringar ger dig ett riktigt bra skydd om olyckan skulle vara framme. Färdas du i bilen vid olyckstillfället får du dessutom dubbel ersättning. Vår försäkring är utan självrisk och ersättningen är skattefri.​

OKQ8 VISA

Så här i början av året är vi många som ser över sina utgifter. Behöver du ett extra kort för oförutsedda utgifter och händelser? Då är OKQ8 VISA ett bra alternativ. Kortet har ingen årsavgift och ger dessutom bonus på köp utanför OKQ8* och återbäring** när du handlar hos oss. Du kan ansöka om en kredit på 1 000 - 100 000 kr. 
 
*Om du använder OKQ8 VISA för köp och väljer att delbetala tillkommer ränta och avgifter. Ett kreditbelopp om 30 000 kr med en kredit på 12 månader och 3 % avbetalning varje månad ger en effektiv ränta på totalt 19,46 % (med e-faktura 18,18 %) per januari 2024. Du får bonus på alla köp du gör utanför OKQ8, med undantag för andra drivmedelsbolag, spel och hos finansiella institut. För mer information, se okq8.se.
 
**Återbäring utbetalas i förhållande till medlems köp på OKQ8s stationer föregående år. OK-föreningarnas stämmor beslutar om återbäringsnivå och utbetalning sker sendan i maj–juni. Mer information om återbäring och undantag hittar du på ok.se.

 

Tvättabonnemang 299 kr/mån

  • Ingår: 8 st. tvättar/mån
  • Ingen bindningstid
  • Borsttvätt med avfettning, högtryck sida och tak, schampo, underspolning, hjultvätt, vax och tork

Med vårt tvättabonnemang kan du tvätta dygnet runt på flera av våra stationer. Läs mer och skaffa abonnemang på OKQ8.se eller genom att ladda ner vår app OKQ8.

Abonnemangsperiod är 30 dagar räknat från det datum registrering skett och kan sägas upp fram till 1 dag innan ny period påbörjats. Gäller på tvättanläggningar som är anslutna till denna tjänst.

 

Månadens erbjudande

Som OK-medlem får du varje månad lite extra bra pris på ett antal produkter på våra stationer. Det kan vara allt ifrån mat och dryck till smarta tillbehör för bilen. ​

300 stationer från norr till söder

ska få supersnabbladdare till 2026

Det ska vara smidigt att köra elbil. Tillsammans med Skellefteå Kraft sätter vi därför upp supersnabbladdare på fler än 300 stationer runt om i landet de närmaste åren.

Välkommen till det som vi siktar på ska bli ett av de starkaste nätverken i landet på snabbladdning!

Har du frågor?

Klicka på nedan länk för att komma till de vanligaste frågorna och svaren gällande ränte- och saldobesked.