Partnererbjudanden

Förutom rabatter på bilvårdsprodukter, mat och fritidsartiklar kan vi på OKQ8 erbjuda fördelaktiga rabatter på resor och upplevelser. Som medlem i OK får du ta del av erbjudanden som förgyller din vardag lite extra.

Exklusiva erbjudanden - bara för dig som medlem

På OKQ8 försöker vi alltid göra det lilla extra för dig som medlem. Det innebär bland annat att vi har tagit fram ett antal exklusiva medlemsförmåner från våra partners som vi tror ska göra ditt liv lite enklare och roligare. Vad sägs till exempel om bra priser på resor och hotell? Eller spännande förmåner för dig som bilägare? Här har vi samlat det bästa av det bästa. 

Apollo

1000 kr rabatt på Kreta och Rhodos

De två grekiska pärlorna bjuder på härligt klimat, fantastiska stränder, myllrande folkliv och hisnande historia. Här hittar du ditt perfekta resmål – oavsett om du söker en fartfylld semester med träning, aktiviteter och utflykter, eller hitta din favoritstol vid vattenbrynet för att bara vara och njuta av semesterlugnet! Mer info hittar du på apollo.se/okq8

Rabatt: 1000 kr rabatt per bokning
Avreseperiod: 14/4 2023 - 31/10 2023
Bokningsperiod: 19/1 2023 – 28/2 2023

Kampanjkod: OKSOMMAR23

Rabatten gäller nybokning av paketresor för minst två personer på apollo.se. Kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller inte på resor man paketerar själv.

Elite Hotels

25% rabatt på ditt boende

Erbjudandet gäller för bokning av minst 2 sammanhängande nätter, under perioden från 1 januari 2023 till och med 12 mars 2023 under helger och lov.

Boka på elite.se, ring 0771-788789
eller maila centralreservation@elite.se

Ange 25OKQ8 vid bokningstillfället


Gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

OKQ8 Klipp

Medlemsshoppen för riktigt bra klipp

I vår medlemsshop OKQ8 Klipp kan du som OK-medlem alltid hitta riktigt bra rabatter på massor av olika produkter från välkända varumärken. Vi fyller på med nya, fina och bra erbjudanden varje månad. Så gå in på klipp.okq8.se och gör ett klipp idag!

Newport Handduks-set 4-pack vitt
Kampanjpris: 589 kr

Rek. pris: 1490 kr
Rabatt: 60%


Giltighetstiden för erbjudandena: 1/1–31/3 2023. Frakt tillkommer.
Begränsat antal av produkterna på kampanj. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt eventuella ändringar.

Besikta

Besikta bilen till medlemspris!

Som medlem hos OK får du 15% rabatt på kontrollbesiktning av personbil, MC, lätt lastbil och släp hos Besikta Bilprovning.

Boka på besikta.se eller via telefon 0774-400 800. Ange kampanjkod: OKQ8TP ​vid bokning.

Välkommen till Besikta – Alltid nära dig!

Erbjudandet gäller på ordinarie pris och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden (pris på 399 kr avser ett rabatterat pris). Gäller fordon upp till 3 500 kg t.o.m. 31 december 2022.

Kvdbil

Noll krångel och 2000 kr rabatt

Att sälja bilen ska vara busenkelt. Därför tar vi på Kvdbil hand om allt åt dig – från upphämtning och pappersarbete till visning och försäljning! Just nu får du 2 000 kronor rabatt när du säljer bilen genom oss.


Erbjudandet gäller t.o.m. 12/3 2023 för OK-medlemmar som säljer en bil genom auktion.

Prenumeration

3 nr för endast 99 kr

Välj mellan Vi Bilägare och Husbil & Husvagn eller prova både och. Beställ din prenumeration på vibilagare.se/ok 
Ord. pris:
Vi Bilägare 237 kr
Husbil & Husvagn 267 kr

Vill du bara läsa digitalt?
Testa då Premium helt gratis under 3 månader där du hittar allt vårt premiummaterial. Provperioden kommer inte att förlängas automatiskt och du behöver inte koppla något betalkort för att ta del av erbjudandet.
Som premiumkund får du även tillgång till vårt digitala arkiv. Gå in på valfri länk nedan för att se hur du skaffar Premium. (Erbjudandet gäller endast nya kunder.)
www.vibilagare.se/prova-premium-gratis
www.husbilhusvagn.se/prova-premium-gratis