El

Med ett elavtal hos oss kan du enkelt hålla koll på din elförbrukning och miljöpåverkan. Vår smarta app OKQ8 Hemma ingår alltid.

Elavtal

Få koll på din elförbrukning och miljöpåverkan med ett riktigt smart elavtal, bra för både plånboken och miljön.

Elavtal priser

Vilken avtalsform passar dig bäst? Är du den som klarar tillfälliga pristoppar, för att ha chansen att få bästa pris?

Energikällor

Historiskt har vi varit beroende av ett antal olika energikällor. I framtiden är det främst förnybara energikällor som sol- och vindkraft som väntas öka.

Fast eller rörligt elpris

Vissa tycker att det känns tryggt att veta vilket elpris som gäller och binder sitt elavtal på ett, två eller fler år. Andra föredrar ett rörligt elavtal som följer elbörsens svängningar.

Jag är redan kund

Logga in på Mina Sidor för att se elförbrukning och fakturor.


Medlemsrabatt eller medlemsbonus

Som OK-medlem får du alltid en lite bättre affär på våra elavtal. För vårt elavtal Timpris ger vi dig som medlem en rabatt på den fasta månadsavgiften. Du betalar en månadsavgift på 49 kr istället för ordinarie pris på 59 kr. Har du ett fast eller rörligt elavtal får du 1 öre/kWh tillbaka i bonus för varje kilowattimme du förbrukar. Du får bonusen smidigt i samband med återbäringen.

Hör gärna av dig till vår kundservice på 020-65 65 65 om du har några frågor. 

Ladda ned vår app

Med vår nya app OKQ8 Hemma kan du enkelt sänka din miljöpåverkan och elanvändning. Ju mer du lär dig om din elförbrukning desto lättare blir det att minska din användning, dina kostnader och därmed din påverkan på vår miljö.
Håll koll på din elförbrukning