El

Med ett elavtal hos oss kan du enkelt hålla koll på din elförbrukning och miljöpåverkan. Vår smarta app OKQ8 Hemma ingår alltid.

Timpris

Pressa ditt elpris att bli lägre än ett vanligt rörligt elpris genom att förbruka el under de timmar elpriset är lågt. Ett riktigt smart elavtal, bra för både plånboken och miljön.

Rörligt elpris

Ett rörligt elavtal följer priset på elbörsen och varierar månad för månad. En avtalsform som passar dig som klarar tillfälliga pristoppar, för att ha chansen att få bästa pris.

Fast elpris

På grund av rådande omständigheter på elmarknaden erbjuder vi just nu inte fast elavtal.

100% förnybart

Vår el kommer alltid från vindkraft, vattenkraft och solenergi. Vi inhandlar ursprungsgarantier från energikällor som klassificeras som 100% förnybar energi.

Jag är redan kund

Logga in på Mina Sidor för att se elförbrukning och fakturor.


Medlemsrabatt eller medlemsbonus

Som OK-medlem får du alltid en lite bättre affär på våra elavtal. För vårt elavtal Timpris ger vi dig som medlem en rabatt på den fasta månadsavgiften. Du betalar en månadsavgift på 49 kr istället för ordinarie pris på 59 kr. Har du ett fast eller rörligt elavtal får du 1 öre/kWh tillbaka i bonus för varje kilowattimme du förbrukar. Du får bonusen smidigt i samband med återbäringen.

Hör gärna av dig till vår kundservice på 020-65 65 65 om du har några frågor. 

Ladda ned vår app

Med vår nya app OKQ8 Hemma kan du enkelt sänka din miljöpåverkan och elanvändning. Ju mer du lär dig om din elförbrukning desto lättare blir det att minska din användning, dina kostnader och därmed din påverkan på vår miljö.
Håll koll på din elförbrukning