På stationen

Vi älskar när du stannar till hos oss. Och vi kan hjälpa dig med så mycket mer än att bara fylla på tanken då och då. Välkommen förbi och välkommen åter.

Hyr ett släp

Vi har Sveriges största släputbud med 2600 släp på över 300 stationer rumt om i Sverige. Hyr ditt släp i 4 timmar, 6 timmar eller per dygn.

 
 

Butiken

Hos oss hittar du alltid något gott på vägen! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi erbjuder nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och Fairtrademärkt kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad – för en säkrare och trevligare körning!


Läs mer

App för elbilsägare

Få tillgång till fler än 1000 laddplatser med appen OKQ8 Elbilsladdning. Betala smidigt genom att registrera ditt betalkort, så dras pengarna från ditt konto efter avslutad laddning. Med en uppkopplad laddbox från OKQ8 kan du även koppla din laddbox till appen för smidig styrning i hemmet.

Smarta tips till dig med bil

I vår Bilwiki har vi samlat en mängd bra tips när det gäller bil och bilvård. Vi tipsar om lagar och regler som är viktiga att känna till, hur du bäst gör rent bilen invändigt och utvändigt samt vad du bör tänka på när du ska köpa eller sälja bil.