På stationen

Vi älskar när du stannar till hos oss. Och vi kan hjälpa dig med så mycket mer än att bara fylla på tanken då och då. Välkommen förbi och välkommen åter.

Butiken

Hos oss hittar du alltid något gott på vägen! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi erbjuder nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och Fairtrademärkt kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad – för en säkrare och trevligare körning!

Båttvätt på Lidingö

Gör en insats för skärgårdsmiljön. Att tvätta båten är ett miljövänligare alternativ till att bottenmåla och dessutom blir båten snyggare, drar mindre bränsle och går bättre i vattnet. I samarbete med företaget BoatWasher öppnar vi vår första båttvätt på OKQ8 Islinge på Lidingö.

Smarta tips till dig med bil

I vår Bilwiki har vi samlat en mängd bra tips när det gäller bil och bilvård. Vi tipsar om lagar och regler som är viktiga att känna till, hur du bäst gör rent bilen invändigt och utvändigt samt vad du bör tänka på när du ska köpa eller sälja bil.