OKQ8 Bilverkstad

Vi finns på 85 OKQ8 Stationer i landet och du kan lämna och hämta bilen när du vill på stationens öppettider. Servar du bilen hos oss så gäller dina originalgarantier och du får även 1 års assistansservice med på köpet. Är du OK medlem får du självklart återbäring på ditt verkstadsbesök.

Information till våra kunder angående Coronaviruset

För oss är säkerheten och omsorgen om våra kunder och medarbetare högsta prioritet.

Bilverkstad på 85 av våra stationer

Det ska vara enkelt att ha bil. Därför hittar du bilverkstäder på 85 av våra stationer, som allihop sköter service och reparationer så att dina originalgarantier gäller. Med bra lägen och öppet sju dagar i veckan lämnar och hämtar du enkelt bilen precis när det passar dig.

  • Hämta eller lämna din bil alla veckans dagar
  • Tydliga priser utan dolda avgifter
  • Service och reparation enligt din biltillverkares föreskrifter
  • Försäljning och montering av nya, säkra däck

1 års vägassistans med OKQ8 assistansförsäkring

Visste du att 1 års fri vägassistans alltid ingår vid service på OKQ8 Bilverkstad? Det gäller alla våra verkstäder runtom i landet.

Med OKQ8 Assistansförsäkring kan du känna dig trygg när du är ute på vägarna. Oavsett vad som händer. Ring oss på 0770-721 621 så kommer vi direkt. Dygnet runt!

Bilreparationsvillkor

För din säkerhet tillämpar OKQ8 Bilverkstad villkor som har tillkommit efter överläggningar med Konsumentverket.

Behöver du nya däck?

Hos OKQ8 hittar du däck från flera världsledande tillverkare, och på din närmaste OKQ8 Bilverkstad kan du snabbt och enkelt få hjälp med däckbytet.

Offertförfrågan

Vi servar och reparerar i stort sett alla märken och modeller, med hög kvalitet på delar och arbetet som självklart ger dig bibehållna nybilsgarantier.

Jobba hos oss

OKQ8 och MECA lanserar tillsammans OKQ8 Bilverkstad. Med två starka varumärken i ryggen erbjuder vi dig en unik möjlighet att utvecklas!

Städer med OKQ8 Bilverkstad

Här har vi listat några av de populäraste städerna när det gäller sökningar efter bilverkstad via Google. Listan redovisas i bokstavsordning. Klicka på valfri stad för att läsa mer. Tänk på att telefonnumret som finns inte alltid är detsamma som till den vanliga stationen.