Bilverkstad

På 90 platser runtom i landet kan du serva bilen på en OKQ8 Bilverkstad. Våra verkstäder har generösa öppettider och finns tillgängliga för dig alla dagar i veckan. Hos oss kan du serva och reparera så att dina originalgarantier gäller, och du får alltid en tydlig bild om vad det kommer att kosta.

Bilverkstad på 90 av våra stationer

Det ska vara enkelt att ha bil. Därför hittar du bilverkstäder på 90 av våra stationer, som allihop sköter service och reparationer så att dina originalgarantier gäller. Med bra lägen och öppet sju dagar i veckan lämnar och hämtar du enkelt bilen precis när det passar dig.

  • Hämta eller lämna din bil alla veckans dagar
  • Tydliga priser utan dolda avgifter
  • Service och reparation enligt din biltillverkares föreskrifter
  • Försäljning och montering av nya, säkra däck

Bilreparationsvillkor

För din säkerhet tillämpar OKQ8 Bilverkstad villkor som har tillkommit efter överläggningar med Konsumentverket.

Behöver du nya däck?

Hos OKQ8 hittar du däck från flera världsledande tillverkare, och på din närmaste OKQ8 Bilverkstad kan du snabbt och enkelt få hjälp med däckbytet.

Offertförfrågan

Vi servar och reparerar i stort sett alla märken och modeller, med hög kvalitet på delar och arbetet som självklart ger dig bibehållna nybilsgarantier.

Jobba hos oss

OKQ8 och MECA lanserar tillsammans OKQ8 Bilverkstad. Med två starka varumärken i ryggen erbjuder vi dig en unik möjlighet att utvecklas!

Assistansförsäkring

Med OKQ8 Assistansförsäkring kan du känna dig trygg när du är ute på vägarna. Oavsett vad som händer. Ring oss på 0771-80 80 65 så kommer vi direkt. Dygnet runt!

Städer med OKQ8 Bilverkstad

Här har vi listat några av de populäraste städerna när det gäller sökningar efter bilverkstad via Google. Listan redovisas i bokstavsordning. Klicka på valfri stad för att läsa mer. Tänk på att telefonnumret som finns inte alltid är detsamma som till den vanliga stationen.