Butiken

Hos oss hittar du alltid något gott på vägen! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi erbjuder nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och Fairtrademärkt kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad – för en säkrare och trevligare körning!


Mat och dryck

Vi på OKQ8 erbjuder ett brett sortiment av mat och dryck. För den fikasugne har vi Fairtrade-kaffe, kanelbullar, wienerbröd och annat gott. För dig som är sugen på något mer erbjuder vi mackor, sallader och klassikern korv med bröd. På våra nybyggda stationer är matutbudet extra stort och fräscht. Läs mer här.

Receptfria läkemedel

Känner du dig hängig eller besväras du av allergi? På våra stationer hittar du receptfria läkemedel för olika typer av besvär. Vi erbjuder de vanligaste läkemedlen på marknaden och finns alltid tillgänglig för dig som är på väg. Läs mer om våra receptfria läkemedel här.

Tjänster och service

För oss är det viktigt att kunna underlätta vardagen för dig som bilist. Vi på OKQ8 kan tack vare våra samarbetspartners erbjuda våra kunder alltifrån kontantkort till tågbiljetter. Läs mer här.

Nöje, spel och lotter

Känner du att du har turen på din sida? Då kan ett tips vara att besöka en av våra stationer. Vi på OKQ8 är återförsäljare av Svenska Spel och säljer ett stort utbud av lotter. Vissa butiker är även återförsäljare av ATG. Läs mer om vad vi har att erbjuda inom spel och nöje.