Frukost

Starta dagen rätt på ditt sätt med frukost gjord av oss. Hos oss kan du mixa fritt bland våra utvalda frukostfavoriter och skapa den början på dagen du förtjänar. Kom in till din närmaste station redan idag och smaka.

Vakna upp med OKQ8

På OKQ8 hjälper vi dig starta dagens resa på bästa möjliga sätt genom att servera dig ett fantastiskt frukosterbjudande med både gamla och nya frukostfavoriter på menyn.

Vad sägs om en kopp svart kaffe och en croissant med ost och skinka för den kontinentala? Eller vår glutenfria granola med yoghurt och apelsinjuice för den nyttige? Eller varför inte en English muffin med ägg och bacon, pannkakor och kaffe för den hungrige?

Vår prisvärda, goda frukost ger dig massor av valmöjligheter, både vad det gäller vegetariska alternativ och svenska råvaror. Dessutom tillagas frukosten av oss på station. Kom förbi oss redan imorgon bitti och hitta det du är sugen på bland våra mixa fritt-produkter. Välj två för 39 kr eller tre för 55 kr. Frukosterbjudandet gäller mellan kl.06-10. Övriga tider gäller ordinarie priser.

Välkommen!

Vi bjuder våra medlemmar på var 6:e frukost

Välj en godare morgon och starta dagen snabbt och smidigt med frukost gjord av oss. Mixa fritt och välj 2 för 39 kr eller 3 för 55 kr. Vi bjuder dessutom på var 6:e frukost till alla våra medlemmar. Välkommen.

Inte medlem? Klicka på länken nedan och bli medlem redan idag.

Vårt sortiment

Pannkakor

Pannkakor med sylt och grädde.

Vaniljyoghurt med granola

Vaniljyoghurt med glutenfri granola (blåbär, kardemumma, kanel).

English muffin, ägg och bacon

Svensk kycklingbacon och ägg.

Surdegsbröd med ägg och kaviar

Litet surdegsbröd med stekt ägg och kaviar.

Liten Levaintoast

  • Ost och skinka - svensk ost och skinka
  • Mozzarella och pesto - vegetarisk
  • Ägg och bacon - svenska råvaror

Liten smörgås

  • Ost - svensk ost
  • Ost/skinka - svensk ost och skinka
  • Salami

Croissant

Ost och skinka. Svenska råvaror.

Korv med bröd

Kokt eller grillad. Svenskt kött.

Valfri liten kaffe (Starbucks)

Välj mellan bland annat bryggkaffe, maskinkaffe, espresso, cappuccino och smaksatt caffè latte.

Liten kaffe

Valfri liten kaffe. 100 % hållbart.

Lokala avvikelser kan förekomma.

Är frukosten svenskarnas viktigaste mål?

Det brukar sägas att frukosten är dagens viktigaste mål, men hur väl stämmer det egentligen in på den moderna svensken och dennes matvanor? Och hur mycket skiljer sig våra vanor mellan åldrarna och var vi bor?

En undersökning av Florida Grapefrukt visar det sig att den vanligaste orsaken till att svenskar hoppar över frukosten är trötthet. 42 procent av de som inte äter frukost svarade att det berodde på att de gick upp för sent. Andra orsaker till att hoppa frukosten var att många svenskar helt enkelt inte gillar frukost eller att de fokuserar på att få barnen klara för dagis eller skolan. Fem procent uppgav att de bara äter en frukt på morgonen. En procent uppgav också att de hellre sysslar med sociala medier än att äta frukost.