Kaffe och fikabröd

Vi på OKQ8 säljer Fairtrademärkt kaffe i flera olika varianter och storlekar. Kaffe latte och cappuccino tillagas såklart med färsk mjölk. Du som OK-medlem kan samla stämplar och få var 6:e kopp på köpet.

Vårt kaffe är spårbart, rättvist och färskmalet

"Fylligt, välbryggt och med mycket sötma" - så beskriver Testfakta vårt vinnande kaffe. 

Innan du sätter dig i bilen och kör till närmsta OKQ8 station så kanske du vill veta lite mer om vårt kaffe och de höga kraven vi ställer på det.

Svenskarna dricker näst mest kaffe i hela världen. Vi älskar kaffe helt enkelt. Därför satsar OKQ8 på att ge dig det bästa kaffet vi kan. Det ska inte bara smaka gott, det ska även vara bra för miljön och för de som odlar och producerar det.


Rättvist kaffe

Allt kaffe som serveras på OKQ8 är märkt med Fairtrade, en oberoende internationell produktmärkning. Fairtrade arbetar för att förbättra villkoren för odlare och anställda bland annat genom att motverka barnarbete, främja organisationsrätten och öka investeringar i det lokala samhället.


6:e koppen på köpet för OK-medlemmar

Köp 5 koppar av valfri varm dryck så får du den 6:e koppen på köpet! Gäller valfri storlek. Fråga efter klippkort i kassan.

Fikabröd

När du är ute och åker på vägarna kanske du vill unna dig något gott. Så varför inte kombinera vårt goda kaffe med en nybakad kanelbulle, ett frasigt wienerbröd eller en saftig muffins? Är du en chokladälskare har vi även chokladbollar och brownies att erbjuda på de flesta av våra stationer. Glöm inte bort att köpa med dig fika till släkt och vänner eller varför inte fredagsfika på jobbet.