Kaffe och fikabröd

På OKQ8 säljer vi Fairtrademärkt kaffe i flera olika varianter och storlekar. Latte och cappuccino tillagas såklart med färsk mjölk. Till kaffet har vi ett brett sortiment av fikabröd.
Vad sägs om en härligt krämig muffins? Finns i tre olika smaker och är helt fri från palmolja.
Välkommen in på en fika!

Starbucks

Välkommen in på en riktigt god, och 100% hållbart odlad, kopp kaffe från Starbucks.
Stanna till och njut en stund hos oss eller ta med dig koppen på vägen. 
Fikabröd på OKQ8

Fikabröd

Det är ingen hemlighet att vi älskar fika på OKQ8. Varje morgon gräddar vi mängder av fikafavoriter på alla våra stationer runt om i Sverige så att du alltid kan njuta av doften och smaken av nybakat. Välkommen in!

Vårt kaffe är spårbart, rättvist och färskmalet

Innan du sätter dig i bilen och kör till närmsta OKQ8 station så kanske du vill veta lite mer om vårt kaffe och de höga kraven vi ställer på det.

Svenskarna dricker näst mest kaffe i hela världen. Vi älskar kaffe helt enkelt. Därför satsar OKQ8 på att ge dig det bästa kaffet vi kan. Det ska inte bara smaka gott, det ska även vara bra för miljön och för de som odlar och producerar det.


Rättvist kaffe

Allt kaffe som serveras på OKQ8 är märkt med Fairtrade, en oberoende internationell produktmärkning. Fairtrade arbetar för att förbättra villkoren för odlare och anställda bland annat genom att motverka barnarbete, främja organisationsrätten och öka investeringar i det lokala samhället.

Välkommen in på en kopp nymalet kaffe från Starbucks!


6:e koppen på köpet för OK-medlemmar

Köp 5 koppar av valfri varm dryck så får du den 6:e koppen på köpet! Gäller valfri storlek. Fråga efter klippkort i kassan.

Kaffe från Starbucks på OKQ8