Kaffe och fikabröd

På OKQ8 säljer vi nymalet kaffe i flera olika varianter och storlekar. Latte och cappuccino tillagas såklart med färsk mjölk. Till kaffet har vi ett brett sortiment av fikabröd.
Vad sägs om en härligt krämig muffins, frasiga wienerbröd och nygräddade kanelbullar?
Välkommen in på en fika!

Starbucks

Välkommen in på en riktigt god kopp kaffe från Starbucks.

Stanna till och njut en stund hos oss eller ta med dig kaffet på vägen. 

Fikabröd

Det är ingen hemlighet att vi älskar fika på OKQ8. Varje morgon gräddar vi mängder av fikafavoriter på alla våra stationer runt om i Sverige så att du alltid kan njuta av doften och smaken av nybakat. Välkommen in!

Vårt kaffe är spårbart, rättvisemärkt och färskmalet

Innan du sätter dig i bilen och kör till närmsta OKQ8-station så kanske du vill veta lite mer om kaffe och de höga kraven vi ställer på det. På de flesta av våra stationer serverar vi nybryggt Starbuckskaffe.

Svenskarna dricker näst mest kaffe i hela världen. Vi älskar kaffe helt enkelt. Därför satsar OKQ8 på att erbjuda dig det bästa kaffet vi kan. Det ska inte bara smaka gott, det ska även vara etiskt producerat, både ur klimatsynpunkt och för de som odlar och producerar bönorna.


Etiskt producerat kaffe

Starbucks arbetar tillsammans med odlarna för att stötta kaffeodlares intressen världen över. Idag är kaffet till 99% etiskt odlat och det verifieras via Coffee and Farmer Equity (C.A.F.E.) Läs mer om etiskt odlat kaffe.

Välkommen in på en kopp nymalet kaffe från Starbucks!

Kaffe från Starbucks på OKQ8

Rotationssystem take away

Minska användningen av engångsartiklar och välj istället flergångsprodukter vid take away. Vi erbjuder take away med rotationssystem för flergångsprodukter från Panter och Tingsstad. Finns på utvalda stationer.