Sandwich och sallader

Vi på OKQ8 erbjuder små och stora frukostfrallor samt sallader i olika varianter. Våra ombyggda stationer kan dessutom erbjuda ciabatta med olika fyllningar, serverad i en specialdesignad påse där du äter direkt ur förpackningen. Salladen passar perfekt i kopphållaren, för enkel transport vidare.

Ciabatta Caesar

Tänk dig en fräsch, nybakad ciabatta. I brödet som är mjukt och saftigt ligger strimlor av svensk kycklingfilé bredvid hickoryrökt bacon och tillsammans med krispsallad blir måltiden lätt, matig och smakrik. Caesardressingen hjälper till att mätta magen ytterligare.

Vårt butiksgräddade ciabattasortiment är vi ensamma om. Om du inte provat den ännu så gör det – den här salladssmörgåsen vill du inte missa!

Bilsmart mat

Vi på OKQ8 erbjuder god och fräsch mat för dig som är på språng. Prova våra butiksbakade ciabattas och frukostfrallor, i en mängd olika varianter, eller en fräsch sallad att ta med. Med våra smarta förpackningar slipper du dessutom kladd och smulor i bilen!

Vi på OKQ8 vill att det ska finnas något för alla. Därför gör vi, på de flesta av våra stationer, våra smörgåsar i butiken- flera gånger om dagen. Det ger en härlig fräschör och ett trevligt varierat utbud. Kom in och testa en Club Sandwich eller ett vegetariskt alternativ med tomat och Mozzarella.

OKQ8 strävar efter att vara en god vän på vägen för människor i rörelse. Nu hjälper vi våra kunder att ladda med den perfekta maten för tillfällen då de är i farten som både är gott och är enkelt att äta.