Varm mat på OKQ8

Vi har mat för dig som är på väg. Jättegod mat! Hamburgare, ciabattas, olika pizzor och toasts. Korv, såklart. Hos oss hittar du familjens korvfavoriter i klassiska och nya smaker, samt en Chark SM-vinnare.

Vårt korvsortiment

Hos OKQ8 kan du avnjuta många klassiska favoriter blandat med spännande smakkombinationer. Vi erbjuder bland annat baconlindad korv, stekkorv, kycklingkorv och olika smaksatta favoriter. Oavsett vad dina smaklökar efterfrågar så finner du det på din närmaste OKQ8-station. Här får du din favoritkorv under hela öppettiden, varje dag och året om. Alla våra korvar är omsorgsfullt framtagna tillsammans med vår leverantör för vår kunder. Och alla våra korvar innehåller enbart svenskt kött.

Med smaker som chili, bacon, kabanoss, chorizo och ost är det enkelt att hitta en ny favorit som passar just dig. Eller varför inte en kycklingkorv. Vi erbjuder smakrika stekkorvar med olika smaker med noggrant utvalda råvaror. Välj hur du vill avnjuta din korv, i korvbröd, i french hotdog med en smakrik dressing eller med mos och utvalda tillbehör.

För mer information och fullständig innehållsförteckning, fråga på din närmaste station.

Hamburgare

På de flesta av våra stationer serverar vi flera riktigt goda hamburgare snabbt tillagad på beställning, det går att få en klassiker med svenskt nötkött, Halloumi eller kikärtsbiff. Till detta kan man lägga till krämig cheddarost och smakrikt hickoryrökt bacon.

Varma favoriter

I sortimentet har vi goda lunor, en vikt pizza med ost och skinka eller kyckling och pesto. Det kompletterar vi med klassikern Calzone med olika fyllningar eller varför inte varma wraps fyllda med krämig Haloumi. Vi har även smakrika Levaintoast med olika fyllningar och storlekar som fungerar både som en lunch, mellanmål eller frukost.