Tävla och vinn hamburgermeny för två

Just nu har vi en tävling på Facebook där vinnarna kan bjuda med en vän på en välförtjänt paus i vardagen. Motivera vem du vill bjuda och bli en av våra 50 vinnare. Tävlingen pågår t.o.m. den 18 mars.

Du vet väl om att vi har mat för dig som är på väg? Jättegod mat! Korv, ciabattas, olika pizzor, toasts och såklart hamburgare. Läs mer här.

Tävlingsvillkor

1. Så deltar du: genom att skriva din motivering i kommentarsfältet till tävlingsposten på Facebook. Tävlingsperiod 12 till 18 mars 2018.

2. Arrangör OKQ8. Vid eventuella frågor, kontakta oss på OK-Q8 AB, Sveavägen 155, 104 35 Stockholm eller webbredaktion@okq8.se.

3. Denna pristävling är öppen för personer som är 18 år eller äldre och bosatta i Sverige. OKQ8:s anställda och deras familjemedlemmar får inte delta i pristävlingen.

4. 50 personer vinner två OKQ8 presentkort till ett värde av 200 kr.

5. Vinnarna utses av en jury ledd av OKQ8. Juryn väljer ut vinnarna baserat på de sökandes motiveringar och OKQ8 förbehåller sig rätten att avgöra vilka motiveringar som är bäst. Juryns beslut kan inte överklagas.

6. Vinsten kan ej bytas in mot kontanter.

7. Vinnarna blir meddelade under vecka 12 via Facebook.

8. Genom att sända ditt tävlingsbidrag till den här pristävlingen accepterar du ovanstående regler och villkor samt även att ge OKQ8 rätten att publicera ditt tävlingsbidrag.