Snabbladdning elbil

Vi vill underlätta för våra kunder att göra hållbara val. Redan idag har vi ett fyrtiotal snabbladdare på våra stationer och erbjuder nu även lösningar för både hemmaladdning och laddning på arbetsplatsen.

Laddning på station

Idag har vi snabbladdare på ett fyrtiotal av våra stationer. Du hittar var våra snabbladdare är placerade genom att använda vår stationssök, använd avancerad sök och filtrera på stationer med laddstationer. Inom ramen för vårt nya erbjudande ingår även supersnabbladdare på vårt befintliga stationsnät runt om i Sverige och snart kommer vi även att utöka vårt nätverk med destinationsladdare.

Ladda hemma

Hos oss kan du även beställa kvalitetssäkrade laddboxar för att kunna ladda snabbt och säkert även på hemmaplan.

 

  • Laddbox för snabb och säker laddning
  • Rådgivning och installation
  • Lösning som uppfyller kraven för ladda-hemma-stödet
  • Kompatibel med alla laddbara bilar enligt EU-standard

OKQ8 Elbilsladdning

Vi vill göra det enkelt för dig som har elbil, därför möjliggör vi laddning var du än befinner dig - hemma, på arbetsplatsen eller på resan. Vårt erbjudande innefattar laddutrustning, laddboxar, installation och drift samt tillgång till vårt nätverk.

El som drivmedel

Behovet av elbilsladdning utvecklas i rask takt med effektivare batterier, snabbare laddning och bilar med allt längre räckvidd. Elbilsförsäljningen i Sverige har ökat kraftigt och det har kommit ut flera nya elbilsmodeller på marknaden.

Funderar du på att köpa en elbil? För att reda ut vilka typer av elbilar som finns och många andra frågor gällande elbilsladdning har vi samlat all information på ett ställe.