Sponsring

Vi sponsrar de som testar oss under extrema förhållanden.

 

Q8Oils, ett av våra varumärken, har länge stått för kvalitet och uthållighet. Vår ambition som förstklassig smörjmedelsleverantör är inget vi tar lätt på. Produkterna ska fungera i alla väder och typer av körningar. För dig som privat- eller företagskund är det precis lika viktigt att våra oljor håller måttet och det vet vi. 

Därför bevisar vi detta genom att prova våra färdigheter under extrema förutsättningar. Kom dock ihåg att människorna bakom projekten ofta är helt normala, dock med en extra drivkraft. Vad vi har lärt oss av dessa människor är att om du har drömmar så går de nästan alltid att förverkliga. Testa dina gränser. 

Q8Oils Racing

Q8Oils sponsrar

 • Brings Racing

  Brings Racing och deras förare Patrik Flodin slutade fyra i SM för V8 Thundercars. En imponerande insats då det är Patriks första hela säsong på racingbanan. Kommande säsong storsatsar man för att nå än bättre resultat.

 • Jennie Lee Racing

  Jennie-Lee satsar för fullt i år och far fram i rallyskogarna och pressar både bilen och oljorna till det yttersta. Med siktet inställt på SM-medalj blir det en intressant rallysäsong. Bilen är en fyrhjulsdriven Mitsubishi EVO 9.

 • Mickie Larsson Racing

  Det går rakt fram och det går ruskigt fort. I år satsar man ännu hårdare! Både bilen och teamet är i topptrim och det lär bli både spektakulärt o fartfyllt när alla hästkrafterna släpps lösa! ...att hitta ett mer hårdsatsande team är nog omöjligt! Q8 Dragracing Oil står för smörjningen.

 • Oliver Nelson

  Efter ett framgångsrikt 2013 med EM-finalen i Portugal som höjdpunkt satsar nu Oliver på att bli en av de mest framgångsrika inom enduro. Kommande års satsning kommer att ske både i Sverige och utomlands.