Tvätta bilen

Det finns många sätt att tvätta din bil. På våra bemannade OKQ8-stationer hittar du tre smidiga sätt att få din bil att glänsa. Dessutom erbjuder vi produkter för en fräsch och väldoftande kupé - för det är ju trots allt insidan som räknas! I våra Luft & vatten-skåp hittar du dessutom hinkar och fönsterskrapor för att snabbt göra rent rutor och lyktor.

Tvätta bilen och få 1 kg godis

Psst... godiset är veganskt

Gäller 8/4–21/4 2019 vid köp av Super X-Shine eller X-Shine.
Kan inte kombineras med andra erbjudanden.
Bubs Äggskallar 1 kg, värde 59:-

Ny Snabbtvätt i Varberg

Nu har vi öppnat vår nya Snabbtvätt i Varberg. Tvätta enkelt med avfettning, schampo och vax direkt på plats. Du hittar oss på Monarkvägen 12. Varmt välkommen!

Ny biltvätt i Göteborg

Nu kan du tvätta bilen i vår nya biltvätt på OKQ8 Biskopsgården i Göteborg. Vi erbjuder fyra olika program, alltid anpassade efter säsong. Välkommen på invigningsfest 1-8 maj!

Ny biltvätt i Sundsvall

Nu kan du tvätta bilen i vår nya biltvätt på Timmervägen 8 i Birsta, Sundsvall. Vi erbjuder fyra olika program, alltid anpassade efter säsong. Du hittar oss intill vår nya OKQ8 Minipris.

Tre olika sätt att tvätta bilen

Rena bilar ser bättre ut och lever dessutom längre. Du kan tvätta på tre olika sätt hos oss men en sak har de gemensamt: alla tvätthallar har både reningsverk och oljeavskiljare. Vilket sätt att tvätta passar dig och din bil bäst?

På OKQ8 kan du tvätta bilen på tre sätt. Välj mellan att tvätta själv för hand eller i en automattvätt där maskinen gör jobbet åt dig. Om du väljer att tvätta bilen för hand kan du antingen ta med egna produkter eller tvätta med alla produkter tillgängliga direkt på plats. Vill du veta vad det finns för tvättmöjligheter på din närmaste station? Med hjälp av vår stationssök kan du få fram vilket utbud som finns på våra olika stationer runtom i landet.

Biltvätt

Det kanske smidigaste sättet att tvätta bilen är i en automatisk biltvätt. Här kan du välja mellan flera olika tvättprogram som alla är mindre än tio minuter långa. Köp med dig en kaffe, kör in bilen och luta dig tillbaka. När kaffet är slut är bilen ren och fin!

Pris från 149 kr

Snabbtvätt

Det kan gå både enkelt och snabbt att tvätta bilen för hand - med rätt hjälpmedel och rätt produkter. När du tvättar i våra snabbtvättar tvättar du med expresshjälp. Allt du behöver finns redan färdigt på tvättplatsen så det är bara att köra igång.

Pris från 20 kr

Tvätta själv

Perfekt för dig som vill tvätta bilen för hand och kanske passa på att serva bilen samtidigt. Här får du en egen tvättplats med högtryckstvätt och tryckluft. Spillvattnet tas om hand och alla våra hallar har vattenreningsverk och oljeavskiljare.

Priset är 2,50 kr / min

Ren bil utan att lyfta ett finger

Låt vår bilvårdsspecialist rengöra bilen och få själv tid till annat. Nybilskänsla med personlig service!


Tänk på miljön

Bilvård handlar om så mycket mer än ett skinande rent yttre. Det förlänger livslängden på din bil också. Rena bilar lever helt enkelt längre! Men se till att tvätta bilen på ett sätt som är skonsamt för miljön. Vi har samlat några saker som är bra att tänka på.

Populära städer för att tvätta bilen

Här har vi samlat de fjorton svenska städer som personer söker mest på när de söker på "biltvätt" via Google. Klicka på en stad som intresserar dig, ta reda på vad det finns att upptäcka just där och hitta din närmaste OKQ8-station redan idag. Städerna presenteras nedan i bokstavsordning.