Biltvätt från 139 kr

Välj en maskintvätt som sköter sig själv. Det är förmodligen det absolut enklaste och snabbaste sättet att få bilen ren och fin.

En biltvätt tar mellan sju och tio minuter. Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet under tiden. En del stationer erbjuder tvätthallar med lyft, för enkel rengöring under bilen. Kontakta din närmaste station om du vill veta mer.

Här är våra automatiska tvättprogram

Skiftet mellan sommar och vinterprogram sker successivt från norr till söder. Här visas nu sommarprogrammen med skum och insektslösning istället för avfettning.

X-Shine

299 kr

Renast

179 kr


Renare

159 kr

          

Ren

139 kr

Högtryck  x2

 

Skum

 
Schampo

Vax

Tork
Hjultvätt 
Underspolning             

Insektslösning

Rengöringsdukar ruta, panel, hand    

Turtle vax-polering

Priserna är våra rekommenderade priser. Lokala avvikelser kan förekomma.Vill du tvätta utan borstar?

Självklart erbjuder vi även maskintvätt utan borstar om du hellre vill tvätta så. Då ingår högtryckstvätt, avfettning och vax samt underspolning om du vill ha det. Prata med personalen på stationen så hjälper de dig.Här är några tips och goda rådSå här gör du:

1. Välj tvättprogram i kassan - då får du en kod som du behöver för att åka in i tvätthallen.2. Slå in koden utanför tvätthallen.3. Fäll in backspeglarna, se till att alla fönster är stängda, skruva av antennen och stäng solluckan. Sedan är det bara att köra in. Lägg i handbromsen när du är på plats.På flera av våra biltvättar kan du betala med kort och välja tvättprogram direkt vid infarten om du vill.