Biltvätt

I våra automattvättar kan du koppla av medan maskinen tvättar din bil. Välj mellan flera olika program och funktioner beroende på dina önskemål och behov.

Ren bil & god dricka

Köp vår bästa tvätt så bjuder vi på ett 6-pack Coca-Cola.

Gäller 18/10–31/10 vid köp av Super X-Shine, X-Shine Plus eller X-Shine. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Välj mellan Coca-Cola 6×33cl, Bonaqua 6×33 cl eller Capri-Sun 10×20 cl (värde 49 kr + pant).

Våra tvättprogram

Med vårt bästa program Super X-shine får du extra tröskeltvätt, förtvätt, hjultvätt och polervax. Läs mer om vad de olika programmen nedan. Lokala avvikelser kan förekomma. Använd vår stationssök för att hitta en station nära dig. Kontakta din närmaste OKQ8-station om du vill veta mer.

Det här ingår

Ju fler gånger du tvättar, desto blankare blir bilen. Det är faktiskt sant.

I alla borstprogram ingår högtryck sida, schampo, vax och tork. Vi erbjuder också bortslösa tvättprogram, med eller utan underspolning. Förtvätt innebär avfettning eller insektslösning och skum beroende på säsong.


Borstlös tvätt
(Förtvätt och vax ingår)
Med underspolning: 189 kr
Utan underspolning: 169 kr
För medlemmar

Du som är medlem och har stämpelkort får en X-shine utan kostnad eller en Super X-shine för endast 60 kr i samband med den 6:e tvätten.

Så här gör du:

1. Välj tvättprogram i kassan och få en kod eller välj program direkt vid infarten
2. Följ instruktionerna vid infarten
3. Kör ut när lampan lyser grönt
4. Klart!

Skonsam tvätt

Att borstarna i maskintvättar skulle repa lacken är en gammal myt som lever kvar sedan borstarna var utrustade med nylonstrån. I dag använder vi mjuka ”Carlite”-borstar som är skonsamma mot lacken och har en polerande effekt, och som påminner om wettexdukar.

Snabbt och enkelt

En tvätt tar mellan 7-10 minuter. Luta dig tillbaka och låt maskinen göra jobbet. Köp med en kopp kaffe och när kaffet är slut är bilen ren!