Senaste nytt

Vi på OKQ8 arbetar ständigt med etablering och utveckling när det gäller tvätt och bilvård. Här kan du läsa mer om vad som händer just nu.

Ombyggd tvätthall i Norrtälje

2019-07-01

Tvätta bilen i Norrtäljes nyrenoverade tvätthall. Nu kan du välja att tvätta med avfettning, schampo och vax direkt på plats. Du kan också använda hallen precis som förut och köpa med egna bilvårdsprodukter från vår butik. Välkommen till OKQ8 Norrtälje!


Nyöppning i Västra Frölunda

2019-06-24

Vi har uppgraderat vår tvätthall i Västra Frölunda och kan nu presentera en modernare och bättre tvättupplevelse. Nu kan du tvätta bilen på ett snabbare och smidigare sätt med allt du behöver på plats i hallen: avfettning, schampo, vax, högtryck och tvättborste. Du kan också köpa med dig egna produkter från vår butik. Välkommen in till OKQ8 Bärnstensgatan.

Ny Snabbtvätt i Angered

2019-06-01

I vår nya Snabbtvätt vid OKQ8 Minipris Angered i Göteborg får du tillgång till avfettning, schampo och vax direkt på plats samt tillgång till dammsugare. Vi har öppet dygnet runt. Välkommen på invigning den 13 juni! Läs mer här.


Ny Snabbtvätt i Varberg

2019-05-10

Nu har vi öppnat vår nya Snabbtvätt i Varberg. Tvätta enkelt med avfettning, schampo och vax direkt på plats. Vår Snabbtvätt har öppet dygnet runt, oavsett butikens öppettider! Läs mer här.

Ny biltvätt i Göteborg

2019-03-28

Nu kan du tvätta bilen i vår nya biltvätt på OKQ8 Biskopsgården i Göteborg. Vi erbjuder fyra olika program, alltid anpassade efter säsong. Välkommen på invigningsfest 1-8 maj! Hitta hit.


Ny biltvätt i Sundsvall

2019-03-28

Nu kan du tvätta bilen i vår nya biltvätt på Timmervägen 8 i Birsta, Sundsvall. Du hittar oss intill vår nya OKQ8 Minipris. Välkommen på invigningsfest 10 juni! Navigera till stationen.

Tidigare nyheter

 • Nytt tvättkoncept i Nacka

  2019-06-17

  Nu har vi öppnat upp vår tvätthall i Nacka igen. Tvätta bilen i en modernare hall med allt du behöver direkt på plats. Nu kan du tvätta med avfettning, schampo och vax direkt på plats, eller så kan du välja att använda hallen precis som förut genom att ta med dig egna bilvårdsprodukter. Varmt välkommen till OKQ8 Nacka.

 • Ny, modernare tvätthall i Falun

  2019-06-05

  Nu kan du tvätta bilen i Faluns nyrenoverade tvätthall. Välj att tvätta med avfettning, schampo och vax direkt på plats, eller använd hallen precis som förut och köp med egna bilvårdsprodukter från vår butik. Välkommen till OKQ8 Tryckerivägen i Falun!

 • Nytt koncept i Kållered

  2019-05-29

  Välkommen att tvätta bilen i Kållereds nyrenoverade tvätthall. Nu kan du välja att tvätta med avfettning, schampo och vax direkt på plats. Du kan också använda hallen precis som förut och köpa med egna bilvårdsprodukter. Välkommen till OKQ8 Kållered.

 • Ny Snabbtvätt i Göteborg

  2019-05-02

  I vår nya Snabbtvätt på Bergsjövägen i Göteborg får du tillgång till avfettning, schampo och vax direkt på plats samt tillgång till dammsugare. Vi har öppet dygnet runt. Välkommen! Läs mer här.

 • Nytt koncept i Solna, Bergshamra

  2019-05-27

  Tvätta bilen i Solnas nyrenoverade tvätthall. Nu kan du välja att tvätta med avfettning, schampo och vax direkt på plats. Du kan också använda hallen precis som förut och köpa med egna bilvårdsprodukter. Välkommen till OKQ8 Solna Bergshamra.

 • Nytt tvättkoncept i Norrköping

  2019-05-27

  Nu kan du tvätta bilen i Norrköpings nyrenoverade tvätthall. Välj att tvätta med avfettning, schampo och vax direkt på plats eller använd hallen precis som förut och köp med egna bilvårdsprodukter från vår butik. Välkommen till OKQ8 i Norrköping!

 • Nytt tvättkoncept i Gävle

  2019-05-13

  Tvätta bilen i Gävles nyrenoverade tvätthall. Nu kan du välja att tvätta med avfettning, schampo och vax direkt på plats. Du kan också använda hallen precis som förut och köpa med egna bilvårdsprodukter. Välkommen till OKQ8 Skogmursvägen.

 • Nytt sätt att tvätta i Västerås

  2019-05-06

  Nu kan du tvätta bilen i Västerås nyrenoverade tvätthall. Välj att tvätta med avfettning, schampo och vax direkt på plats eller använd hallen precis som förut och köp med egna bilvårdsprodukter från vår butik. Välkommen till OKQ8 Djuphamnsvägen!

 • Nytt koncept i Borlänge

  2019-04-22

  Nu kan du tvätta bilen i Borlänges nyrenoverade tvätthall. Välj att tvätta med avfettning, schampo och vax direkt på plats eller använd hallen precis som förut och köp med egna bilvårdsprodukter från vår butik. Välkommen till OKQ8 Bygatan!

 • Nytt sätt att tvätta i Skärholmen

  2019-04-22

  Tvätta bilen i Skärholmens nyrenoverade tvätthall. Nu kan du välja att tvätta med avfettning, schampo och vax direkt på plats. Du kan också använda hallen precis som förut och köpa med egna bilvårdsprodukter från vår butik. Välkommen till OKQ8 Skärholmen.