Snabbtvätt

Med våra snabbtvättar får du tillgång till borstar, högtryckstvätt och tvättkem direkt på plats. Tips på vägen: Skölj av bilen nerifrån och upp så rinner smutsen av lättare.

Hitta närmsta snabbtvätt

Snabbtvätt från 30 kr

Här tvättar du bilen för hand men snabbare och enklare än vanligt, med professionella hjälpmedel och effektiva tvättprodukter. Tvättplatsen är utrustad med allt du behöver, från avfettningsmedel till schampo och vax. Det är bara att börja tvätta!


Det här ingår:

  • Avfettning
  • Högtryckstvätt
  • Schampo med borste
  • Avspolning
  • Vax
  • Högglans med Osmosvatten

Hitta närmsta snabbtvätt

Så här gör du:

1. Betala i kassan eller med kort i terminalen
2. Kör in bilen i snabbtvätten
3. Slå in koden som du fick i kassan
4. Börja tvätta!

Starta med lansen som innehåller avfettningsmedel, skölj sedan bilen, borsta med schampoborsten, skölj igen och avsluta med att spola av bilen med vax.

Färdigt!

Snabbtvätt på OKQ8

Snabbtvätt finner du på ett flertal ställen runtom i landet. Vi på OKQ8 tror att den här typen av tvättanläggning kommer att bli alltmer vanlig i framtiden. Därför bygger vi ständigt flera, både inomhus och utomhus. Alla våra utomhustvättar använder osmosvatten, vilket gör att du slipper fula torkfläckar.

Du kan tvätta bilen i en Snabbtvätt på både bemannade och obemannade stationer. Snabbtvätt finns som fristående byggnader men flera tvätthallar på våra bemannade stationer har också detta inbyggt direkt i hallen. Du hittar din närmaste Snabbtvätt genom att använda vår stationssök. Klicka nedan för att läsa stationsunik information om våra Snabbtvättar.