Ångtvätta bilen – Mobil biltvätt

Med Steamrex by OKQ8 sparar du tid och energi i vardagen. Vi kommer till dig och tvättar bilen när det passar dig bäst, oavsett om det är i hemmet, på arbetsplatsen eller någon annanstans. Istället för att tvätta bilen kan du spendera din tid på annat.

Steamrex by OKQ8

Stemrex by OKQ8 erbjuder mobil biltvätt, vilket innebär att vi kommer till dig och tvättar bilen på plats. Både invändigt och utvändigt. Vi använder oss av ångteknik, steaming, vilket innebär rengöring med vattenånga och är den mest effektiva metoden för att avlägsna smuts och fett på ett skonsamt sätt, både för bilen och miljön. Metoden är även optimal för invändig rengöring av bilar då ångan kommer in i alla skrymslen, kan rengöra säten på djupet och avlägsnar skadliga bakterier.

  • Ger dig en skinande ren bil, invändigt och utvändigt
  • Vi kommer till dig och tvättar bilen på plats
  • Steaming invändigt är en fördel då ångan kommer in i alla skrymslen och avlägsnar skadliga bakterier
  • Vi tvättar alla typer av bilar
  • Miljövänligt - mycket låg vattenförbrukning, inget spill och minimal användning av kemikalier
  • Enkel och snabb beställning online

Så här går det till

1. Du bokar

Boka enkelt i mobilen eller på datorn. Du bestämmer tid och plats.

2. Vi kommer till dig

Vardagar 08:00 till 18:00. Vi erbjuder tjänsten i stora delar av Stockholm, men expanderar kontinuerligt.

3. Skinande ren bil

Du kan välja om vi ska rengöra bilen invändigt, utvändigt eller hela bilen. Här kan du se vad det kostar att rengöra din bil och vilka tjänster vi erbjuder.

4. Du betalar när uppdraget är slutfört

När du skapar din profil kopplar du ett betalkort till den. Vi drar beloppet när vi slutfört uppdraget. Det är inte möjligt att betala kontant.

Bidrar till en bättre miljö

Steaming är den mest skonsamma biltvätten för miljön då det går åt mycket begränsade mängder vatten och det inte sker någon avrinning från bilen. Steamrex by OKQ8 använder mindre än 5 liter vatten per biltvätt och minimalt med kemikalier. Då tvätten genomförs med ånga och tvättdukar sker ingen avrinning. Steaming är därför inte bara den mest effektiva tvättmetoden, utan även den mest miljövänliga.

Vi tvättar företagets bilar

Spar arbetstimmar, gör dina medarbetare glada och värna om miljön. Genom våra företagsavtal kan ni säkerställa att era företagsbilar alltid ser rena och professionella ut, både in- och utvändigt. Vi kommer till er och tvättar era bilar på plats så att ni frigör tid och resurser till annat.