Tvätta bilen själv

För dig som vill tvätta bilen själv så finns våra Tvätta Själv-hallar där du i lugn och ro inne i värmen tvättar och vårdar bilen i din egen takt. Vi tar hand om och renar allt avloppsvattnet från oljerester och kemikalier.

Tvätta själv från 2,99 kr/min

I våra Tvätta själv-hallar kan du tvätta och vårda din bil i lugn och ro. Smuts och spillvatten tas om hand av våra vattenreningsverk och oljeavskiljare. Enklare, smartare och mycket bättre än att tvätta hemma på gatan - på många sätt.

Medlemspris 2,99 kr/min
Ord. pris 3,32 kr/min

Det här ingår i hallhyran:

  • Egen tvättplats
  • Högtryckstvätt
  • Tryckluft
  • Matthållare
  • Tillgång till dammsugare
  • Lans för underspolning
  • Varmvatten i kran
  • Lans för lågtryck (lämplig för MC)

 


Passa på

Kanske något behöver bytas eller ses över? Passa på att serva bilen, kolla oljan och byta torkarblad i Tvätta själv-hallen. De flesta av våra Tvätta själv-hallar har tillgång till billyft om det behövs. Om du upptäcker att du behöver något är du välkommen in i butiken. Där finns torkarblad, glödlampor, oljor, schampo, hinkar och svampar att köpa. Och nybryggt kaffe.

 

Tips på vägen

Om du skulle tappa en svamp på marken, släng den då. Så riskerar du inte att repa lacken med grus och smuts.

 

Tvätthall med kem

På mer än 50 stationer kan du köpa avfettning, schampo och vax direkt på tvättplatsen. Snabbare och smidigare kan det inte bli att få bilen skinande ren.

Bilvård

Bilvård för alla behov

Vi har allt från det enklaste schampoo upp till proffsprodukt. Med ett brett sortiment från tershine, KochChemie, Pure:est, Glosser, Sonax, Turtle Wax och såklart våra egna OKQ8-produkter.

Alla med högsta prestanda, enkla att använda och med härliga dofter – dagens bilvård är bättre, roligare och enklare.  

Välkommen in och hitta din favorit!

Meka med bilen

Vi erbjuder billyft på över 100 Tvätta Själv-hallar runtom i landet. Perfekt för dig som ska byta olja, byta däck eller bara meka med bilen. Våra lyftar finns i olika varianter: sax- och pelarlyft.

För att hyra vår billyft betalar du en startavgift och därefter en hallhyra som motsvarar samma minutpris som i en Tvätta själv-hall.

Bli OK-medlem

Som medlem får du en gång per år låna Tvätta själv-hallen helt gratis i 30 minuter. Ladda ner OKQ8-appen och bli medlem för att ta del av medlemserbjudandet.

Erbjudandet gäller hallhyra i Tvätta Själv-hall (ej kem) under 30 min (värde 89,70 kr). Gäller en gång per år och medlem. Kupongen hittar du i OKQ8-appen under Mina personliga erbjudanden.

Visste du att?

200 Tvätta Själv-hallar

Vi är unika med att erbjuda Tvätta Själv-hallar på en rikstäckande nivå. På över 200 stationer, med över 850 Tvätta Själv-platser i landet kan du enkelt hitta din närmaste tvätthall genom att använda vår stationssök och bocka i utbudet "Tvätta Själv".

Underspolning

Vi erbjuder ett extra munstycke till dig som vill tvätta undersida och trösklar? Du kopplar enkelt på den till vattenslangen som finns i hallen. Om munstycket inte finns tillgängligt i hallen, fråga personalen i butiken.