Nu börjar nya OKQ8.se ta form

Det är en betaversion, vilket betyder att den är under utveckling, alla funktioner och sidor är inte klara än.

Tvätta bilen själv

Hos oss kan du hyra tvätthallar med oljeavskiljare och reningsverk, ett miljövänligt och bra alternativ till dig som vill tvätta bilen själv. OKQ8 är den enda rikstäckande aktören som har tvätta själv-hallar som ordinarie koncept.

Tvätta själv från 2,99 kr/min

I våra Tvätta själv-hallar kan du tvätta och vårda din bil i lugn och ro. Smuts och spillvatten tas om hand av våra vattenreningsverk och oljeavskiljare. Enklare, smartare och mycket bättre än att tvätta hemma på gatan - på många sätt.


Det här ingår i hallhyran:

  • Egen tvättplats
  • Högtryckstvätt
  • Tryckluft
  • Matthållare
  • Tillgång till dammsugare
  • Lans för underspolning
  • Varmvatten i kran
  • Lans för lågtryck (lämplig för MC)

 


Passa på

Kanske något behöver bytas eller ses över? Passa på att serva bilen, kolla oljan och byta torkarblad i Tvätta själv-hallen. De flesta av våra Tvätta själv-hallar har tillgång till billyft om det behövs. Om du upptäcker att du behöver något är du välkommen in i butiken. Där finns torkarblad, glödlampor, oljor, schampo, hinkar och svampar att köpa. Och nybryggt kaffe.

 

Tips på vägen

Om du skulle tappa en svamp på marken, släng den då. Så riskerar du inte att repa lacken med grus och smuts.

 

Tvätthall med kem

På mer än 50 stationer kan du köpa avfettning, schampo och vax direkt på tvättplatsen. Snabbare och smidigare kan det inte bli att få bilen skinande ren.

Meka med bilen

OKQ8 erbjuder billyft på över 100 anläggningar runtom i landet. Perfekt för dig som ska byta olja, byta däck eller bara meka med bilen. Våra lyftar finns i olika varianter: sax- och pelarlyft.

För att hyra vår billyft betalar du en startavgift och därefter en hallhyra som motsvarar samma minutpris som i en Tvätta själv-hall.

Visste du att?

Unik aktör

OKQ8 är unika med att erbjuda tvätthallar på en rikstäckande nivå. Vi finns på över 200 platser i landet och du kan enkelt hitta din närmaste tvätthall genom att använda vår stationssök och bocka i utbudet "Tvätta själv".

Underspolning

Visste du att vi på OKQ8 erbjuder ett extra munstycke för dig som vill tvätta undersida och trösklar? Du kopplar enkelt på det till vattenslangen som finns i hallen. Om munstycket inte finns tillgängligt i hallen, fråga personalen i butiken.